Sözüm meclisten dışarı, işini kaliteli yapana iş gerçekten çok fazla.
Örneğin kendi bildiğim sektörden, PEK BÜYÜK BİR SEKTÖR OLMAMASINA RAĞMEN eloboost sektöründen bahsedeyim.
Yalnızca forum değil tabii, forum dışı da birçok yerde eloboosterlik yapıyorum fakat forumda da ciddi bir müşteri sayısı var. Bunu elinize alabilmek önemli.
( Fiyatın ucuz, ondan sana geliyor diyecek olursanız fiyatın en son güncellenme tarihi yılbaşı, zamlardan önce yani. Yılbaşından sonra YKS sınav dolayısıyla pek hizmet vermediğim için fiyatı güncellemedim halen )
Aylardır hizmet vermememe rağmen talep çok fazla. Ama insanlar x.xxx - xx.xxx TL lik hesaplarını emanet etmek için mecburen cok güvenilir birine veriyorlar.
Ben ilk başta forumda booster olduğumda mesela sırf insanlar beni tanısın diye yeri geldi ücretsiz eloboost konuları açtım. Çünkü forumda geçmişe baktım, pek eloboost sektöründe öne çıkan olmamış. Hatta hiç olmamış.İnsanlara bilinmedik ürünü tanıt ki, getiri getirebilsin.
İlk başta gelen adam mesela x TL lik iş yaptırıyorsa, bu daha sonradan 2x-3x oluyor. Belki daha fazla. Hatta sana iş bile bulabiliyor çevresinden. Pek bilinmeyen sektör olduğu için dediğim gibi oradaki müşteri de size gelecektir.
UZUN LAFIN KISASI, KENDİNİZE İNSANLARDA SATIŞ YAPARKEN PARA AMAÇLI DEĞİL DE İMAJ OLARAK BAKARSANIZ OLAYA İLERİDE ÇOK BÜYÜKLÜK İŞLER SİZİ BEKLEYEBİLİR.
Hayırlı kazançlar