Evrim ağacı izleyip buraya gelmiş, ağzını yaya yaya terbiyesizce ve hadsizce konuşuyorsun, seninle isteğidin zaman istediğin yerde bilim konuşabiliriz, karşındakini tanımadan bilmeden ukalaca gereksiz yaygara yapmışsın.
Olmayan gram bilginle, evrim adı altında, hem de çok komik gözükerek, safsatalar yazmışsın,
''memeye yönelmeyi bebekler bilmez. anneler bu yönlendirmeyi yaptıkça bebekler buna alışmaya ve bir süre sonra kendi arzusuyla memeye yönlenmeye başlar.
bu memeye yönlenme durumu uzun yıllar içinde kalıtsal hale gelir ve sonraki bebekler zaten bu kalıtsal özelliklerle doğdukları için doğar doğmaz yönlenmeyi bilir. o bilgiye sahip olmasını sağlayan da geçmiştir''
Gerçekten bana bilim dersi vermeye çalışan birinin yazdığı şeye bakıp haykırarak gülmemek elde değil, bana din üzerinden de ders vermeye kalkışma sakın. Aslında oturup detaylı ca anlatırdım da senin gibilere bu çok fazla bir lüks, böyle kalmalısın, düzelmemelisin sana ders olsun
Evrim ağacının tüm videolarını izlemişimdir herhalde, evrime de inanıyorum ama bu beni inançsız biri yapmıyor. Bu arkadaşlarda islamofobi oluşmuş, fazla muhattab olmamak lazım.
Her insan düşüncesinde özgürdür, ben bile müslüman olmama rağmen aynı zamanda simülasyon içerisinde de olabiliriz diyorum. Sonuçta bunlar matematiksel ihtimaller. Allah'ın varlığını nasıl %100 ispatlayamıyorsan (kalben inanabilirsin %100 ama ispatlanamaz) simülasyonda olmadığımızı da ispatlayamazsınız.
Kısacası insan nasıl mutluysa ona inanarak yaşasın, herkesin dini ya da inancı kendine. İnsanları inancı için küçük görmeyi veya cahil görmeyi bıraktığımızda o zaman oturup tartışabiliriz. O zaman insan oluruz.