Evrim ağacı izleyip buraya gelmiş, ağzını yaya yaya terbiyesizce ve hadsizce konuşuyorsun, seninle isteğidin zaman istediğin yerde bilim konuşabiliriz, karşındakini tanımadan bilmeden ukalaca gereksiz yaygara yapmışsın.
Olmayan gram bilginle, evrim adı altında, hem de çok komik gözükerek, safsatalar yazmışsın,
''memeye yönelmeyi bebekler bilmez. anneler bu yönlendirmeyi yaptıkça bebekler buna alışmaya ve bir süre sonra kendi arzusuyla memeye yönlenmeye başlar.
bu memeye yönlenme durumu uzun yıllar içinde kalıtsal hale gelir ve sonraki bebekler zaten bu kalıtsal özelliklerle doğdukları için doğar doğmaz yönlenmeyi bilir. o bilgiye sahip olmasını sağlayan da geçmiştir''
Gerçekten bana bilim dersi vermeye çalışan birinin yazdığı şeye bakıp haykırarak gülmemek elde değil, bana din üzerinden de ders vermeye kalkışma sakın. Aslında oturup detaylı ca anlatırdım da senin gibilere bu çok fazla bir lüks, böyle kalmalısın, düzelmemelisin sana ders olsun
"
Tabii ya, bunca ölüm ve doğum nizam içinde yaşanırken, güneş programlanmış şekilde doğup, batarken, yeni doğan bir bebeğin annesinin memesini kendi kendi bulup ( süt içmeyi öğrenerek doğup) ağlayarak ihtiyaçlarını söylerken, ortalama 70 80 yıllık ömürler yaşanıp, biri gidip biri gelirken, bunca şeye boşuna demek gerçekten çok mantıksız.
İnan müslüman bile olmasaydım, sadece bu konudan ötürü bile Allah'a sonsuz inanabilirdim. Bu kadar şey boşa olamaz. Ot muyuz biz, bunca hizmet önümüze serilmiş, dünyada gerçekten en üstün varlıktır insan (dünyada diyorum). Ve bunca yapılan kötülük cezasız, iyilik ise mükafatsız kalacağını hiç düşünmüyorum.
Ölümden sonra kesinlikle hayat vardır. Yani bu yeniden dünyaya geliş değil, ahiret hayatından bahsediyorum.
"
bunları yazan adam bunları söylüyor he :d
tamm canım, güneş programlanmış gibi doğup batıyor, yeni doğan bebe süt içmeyi öğrenerek doğuyor hepsi Allah'a işaret. bizim yazdıklarımız da saçmalıktan ibaret. sensin.
hadi by.