Sonunda dün akşam arkadaşı ikna ettim, bu bir fomo yani kaçırıyorum korkusu dedim, olaki kız seni kabul ederse evlenirim diye düşünüp bu fırsatı kaçırmaktan korkuyorsun ve kendine vicdan azabı duyuyorsun dedim, git ona söyle dedim.
Gitmiş şansa kız işten çıkmış dışarıda bekliyormuş oda gidip, ben sana aşık oldum sen bana ilgi duydun mu demiş, o da hayır benim arkadaşım var ve onu bekliyorum demiş, o sıra beklediği erkek arkadaşı geliyor jeeple

kız ona biraz bekle diyor.
Bu bizimki eziliyor tabi, ve soruyor o zaman diyor aşağı markette çalışırken neden para üstü verirken düşürüp te heyecandan paraları düşürdüm deyip güldün bana hatta niye heyecanlandın diye sorunca biriyle tanışacağımı düşünüp onu beklerken heyecan duydum dedin bende üstüme alındım demiş.
Kız da demiş ki ben orada hiç çalışmadım ki demiş

senin saçların kızıl soyadında farklıydı sanki ben evlenip ayrılmış falan diye düşündüm demiş, o da ben saçlarımı kızıla hiç boyamadım demiş, buraya çok kişi gelip part time çalışıp çıkar demiş.
Şimdi bana gelmiş diyorki arkadaşına söylerse beni döverlerse bende seni döverim diyor

zaten o kızın gözleri yeşildi bununki mavi bende lens takıyor sandım ama onu soramadım dedi.
Bende dedimki sen o kız olmadığını anladın ama bu seferde bu kıza aşık olmuşsun dedim o kız gelmeyince bu benzettiğin kızda onu gördün dedim şimdi nasılsın dedim kabul etse bu kızla evlenirdim ama içim rahat o değilmiş o kızı aramaya devam edeceğim dedi