Yazilim firmasinda helpdesk olarak 2.5 yildir calisiyordum. 17 farkli is yapiyorum gecen cikardim. Gecen hafta yatirim aldigimiz kisilerin denetleyicisi geldi konustu falan sirkette 7 kisinin isten cikartin dedi en eski benim. Patron uzun yillar tanidik ama emir demiri keser derler. Resmi olarak cikisini verecekler dedi 6 hafta suren var dedi bu surede seni bitince tekrar firmaya alcam dedi. 6 hafta devam ise. Bunu firma avukatinada sordum aram iyi seni geri alcak abin dedi. Muhasebeye gittin muhasebede tanidik oda aynisini dedi sen resmi olarak ciktin ama arka planda devam ediyorsun dedi 6 hafta sonra girisin yapilacak dedi eyvallah dedim. Tazminat falan aldim eksiksiz. Patron da aynisini dedi 6 hafta sonu seni aldircam birakmam dedi. Kisacasi 3 farkli kisi 3ude tekrar girisin olacak dedi devam etcen dedi. Sizce dogru mudur 3 kisi ile iliskilerim iyi cok islerini yaptim ozel veya sirket olarak..

Yaptigim baktigim alanlar

Ben ne iş yapıyorum?
-kurumsal maili açma düzenleme silme editleme
-Mailing gönderimi, mail başlığı içeriği görseli (iys kontrolü, mail istemeyenleri,spam işaretleyenleri listeden çıkartma v.b)
- Dijital Paz. Reklam içerik kontrolleri
- Google analiytcs günlük kontrolleri
- Gelen leadleri crm ekranına kayıt etmek
- E-ticaret website isteyenlere e-ticaret sitesi kurmak İkas / ve baştan sonra süreçlerini sıfırdan yapıp kontrol etme (ürün yükleme, ödeme ayarları evraklar, sayfalar, dizayn)
- firma sitesinin web site blog, webinar, etkinlik, ürün alanlarının girişleri 4 dil de her biri tek tek girişleri ve düzenlemeleri
- Yazılım tarafına eleman ihtiyacı eleman bulmak
- Sosyal mecraların kullanıcı yorumları kontrolleri kötü yorumları silmek spamları kaldırmak vs.
- Google search console kontrolleri
- Google Analiytcs Günlük kontrolleri
- müşterilerin alan adı ödemeleri kontrolleri
- Aylık sunucu ödemesi kontrolü hatırlatılması ve ben tarafından ödenmesi
- Müşterilerin websitesi SSL kurulumları
- Video çekimleri
- Etkinlik Katılımları
- Zoom Yönetimi Ödeme planları ve meet- webinar Test istek kayıt Kontrolleri
- Arada kişisel numarama ulaşan müşteriler teknik sorun için bana yazıp teknik sorunlarını yazılım tarafına bildirmem.
- video render
- seo ajans ve reklam ajansi yonetimi