Merhabalar,
Yurt dışında bir çok müşteri ile çalıştım fakat böylesini görmedim asıl konuya gelelim
Müşteri ile yapılcaklar anlaşıldı daha sonra ön ödeme atıp kalan bakiyeyi site bitiminde göndereceğini belirtti.
Herşey iyi hoş derken siteyi bitirdik hallettik teslim ettik daha sonra reklam cıkmamızı istedi onuda kabul etti ödemeye gelince ödeme alamadık
Ödeme avusturyadan yozgatlı kişi önce yaptıgım tüm hizmetleri begendi elinize sağlık denildi salı günü ödeme yapılacagını belitrtti daha sonra kardeşi olaya dahil oldu hersey güzel gidiyor begendi.
oda aynı adwords reklamlarda 1 sırada değiliz dedi reklam acalı 1 saat olmamış tüm keywordlar girilmiş fakat adam ödemeye gelince bütçe yüksek bilmem ne daha sonra tehdit etmeye başladı
akrabalarım var gibisinde felan küfür etti bunları yapma sebibi ön ödeme ile siteyi istiyor fakat anlasmada bu değildi abisi delirdi topu ona attı sonra bende abisine yazdım ben sizinle anlasma sağladım
kardesşinz ile değil ödeme yapmıycaksınız yasal yollardan devam edeceğim dedim. Bunu dedikten sonra aksam tekrar aradı abisi butceyi orta yolu bulalım dedi. Bu izlenimde ne yapmamız gerekiyor ne yapayım sinirden artık işten bile soğudum.