Son bir haftadır bunu düşünüyorum ve derin uyumaya çalışıp. uyku zamanında hissettiğimi özellikle gözlemlemeye çalışıyorum. ayrıca doğmadan önceyi düşünüyorum. mesela ben 1500'lü yıllarda ne oldu ne bitti bilmiyorum ama sonuçta bir yaşanmışlık olmuş insanlar yaşamış savaşlar olmuş bitmiş önemli olsanlar tarihe geçmiş ama bundan bir haberim. Yani tamamen bilinçsel birşey. kafandaki bilinci yok edersen vucudun fiziksel olarak burada olsa bile sen yoksun.
yani doğmadan önceki bilinçsizliğimize döneceğiz ve sonsuza kadar yok olacağımızı düşünüyorum. Bunu en basit derin uyku zamanınıza bakarakda birşeyler düşünebilir ve hissedebilirsiniz.
Saat gece 12'de uyuduğunuzu çok yorgun olduğunuzu ve aniden saat sabah 10'da uyandığınızı düşünün. Gece uyku boyunca ne oldu hatırlıyormusunuz? veya o sırada hayatınız devam ediyormuydu bence bir süreliğine hayatınız durmuştu ve bilinçsizce uykuya daldınız dünyadan alakasız ve aniden uyandınız devam ettiniz. ölümde tahminen aynı bilinç gidince yokluğu tadacağız. Aslında hiçbirşey olmamış gibi olacak ve bundan habersiz dünya 5000 yılda bile olsa biz olmayacağız. bunu aynı şekilde bayılmak ilede kıyaslayabilirsiniz. ölüm ise bayılmanın geri dönüşü olmayan hali bence
ölümü iyice kavramaya başladıktan sonra para vb hiçbirşey beni tatmin etmemeye başladı. çok boş geliyor herşey ve yalan