Öncelikle merhabalar, sebebini az çok tahmin ediyorum ama çözemiyorum.
Türkiye'de bir host firmasından UK host kullanıyorum ve bireysel başlangıç paketi yani epey ucuz. Belki hosttandır diye düşünüyorum.
Site çok ağır, hızlandırma hizmeti almadım maalesef. Kendi çapımda litespeed vesaire bir şeyler denedim ama onları deaktif edince site daha hızlı oluyor açıkçası şu anda kapalı.
Bazı kelimelerde ilk 10 sıradayım hacimleri de var zaten olmasa şu gösterim olmaz 1 haftada. Site açılalı 1 hafta oluyor. Niche, kendi kelimelerimle seçtiğim bir sektör ve site.
Site 4 harf .net uzantılı da 8 pa 9 2015 yıllarında aktifmiş, zararlı backlinkleri de domaini aldığımda disavow etmiştim.
Şimdi anlamadığım, hiç mi tıklama almaz bu site? Ya da siteye giremiyorlar tıklasalar da bunu anlamadım.
Google search console da bazen canlı url test et dediğimde hata alıyorum lütfen bir iki saat sonra deneyin diyor, bazen index göndermekte de hata verdiği oluyor ama sayfalarım hep indexli hepsi sıralamada.
Bazen kaybolmalar yaşansa da şu anlık normal.
Featured snippetslerde görsel önerilerinde vesaire de var site sıralamalarda ilk 5te bazı kelimelerde.
Neden böyle olduğu hakkında tahmini olan var mı yoksa şimdilik normal diyerek geçmeli miyim?
Kelimelerin hepsi informational, rakiplerde de makale yazılı.
Hacimleri ortalama 5-10-15k zorlukları yok.