SATILDI
merhaba arkadaşlar genel blog sitemi satıyorum
TÜM YAZIYI OKUMADAN ALMAK ISTEMEYINIZ
adsense dahil onun da bilgilerini yazacagım
güncelleme : Entelbilginin otoriter backlinkler console da görünmeye baslamıs wikipedia org 14 turkcell 11 amazon şu kadar diye...
Sadece ana site ve adsense ille alacaklar ayrıyeten yazabilir
Site adresi: entelbilgi.com
Sitenin aylık getirisi : Bu ay henüz 15.82 TL
Sitenin açılış tarihi: 03.02.2023
DA / PA Değerleri : websiteseochecker ın gösterdigi deger 7/33- Ahrefs ise Alan adı derecesi 21 görünüyor.
Kategori / sitenin içeriği: genel blog
Günlük hit sayısı: genelde 10- 20 ve üzeri değişiyor bugünlerde artış var site ilerliyor (ve forum gibi yönlendirmelerden de gelen oluyor)
Ziyaretçi kaynağı: %90 google (bu kısımda değişiyor.)
Domainin yaşı: 67 gün sanırım
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?:evet
Hosting dahil mi?: evet
Banlı olduğu sponsor var mı?: bildiğim kadarıyla hayir
Banlı olduğu arama motoru var mı?:bildiğim kadarıyla hayir
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?:evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız wordpress tema şuanki ve önceki spixer temayı da verecegım alan adına kayıtlı
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: hayır
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
1-11 Nisan Adsense gelir Semrush baclink yapısı dış görünüm (İçeriginde kayıp olanlar bu sayıdan düşmemiş olabilir kontrol ediniz.)
Semrush Google index yapısı (Yandex bu haznede görünmüyor ancak yandexte aratınca var sayısını bılmmıyorum.) (sizde farklı görünebilir kontrol ediniz Google index i)
Acıldıgından bu yana console son 7 gün console
bu forumdan 1250 tl lik güzel bir backlink paketi yaptırdım wikipedia. org turkcell vb gibi otoriter backlink içeriyor. İndex aşaması gayet başarılı console da görünmesini bekliyorum. Belirli bir kısmı google aramalarda da görünüyor.
Ayrıca kendim bizzat aldıgım
imdbnofollow backlink var. (Bir
netflix filminin resmi sitesi olaran
entel bilgi ve netflix geçiyor geçtiğimiz aylarda yayınlanan bir film)
bunun dışında daha önce comment backlink programı ile yorum çalışması yaptım semrushtan ayrıntılı bakablirsiniz.
Sitemin eksikleri var dün ağır eleştiri istediğim (sorum var alanındaki) açtığım konudan okuyabilirsiniz. Aklımda önem verdiğim bazı projeler var onlara geçmek için elimdeki bu aktif sitemi ve yanında verecegım (aşağıda bilgisi mevcut) siteler temalar ve hosting i satarak o projelere geçeyim diyorum.
Makaleleri kendim yazdım özendim gelişi güzel yazılan makaleler degıldir. eski makalelerin tamamını elden geçirdim güncelledim.
Adsense : 2018 yada 2019 yılı gibi açtım tarih bakılmıyor ama eski maillerden belirli bir yıla kadar geriye gidebildim. Tahmini 2018 içerisinde olması lazım
TR Pinli adsense Web ve Youtube adsense özelligine sahip. Play console hesabım aynı gmail ancak oradakı uygullamayı devrettım birkaç güne orada iade ücreti alacagım console kapanacak.
Adsense içinde 130 bandında youtube ve gecen ay netlesmıs 18 tl web + bu ay devam eden suan 15 tl bandında para var bu ılan sonucunda istediğim toplam tutarın içinde adsense de var yani.
Bu siteyi satın alanlara yanında 5 yedek sitemi ve suan 6 sitenin bulunduğu hostingi verecegım.
Hosting hostlabda 6 site barındırılabilir yapıda.
alan adlarının bitimine 6 ay dan 9 aya kadar var degısıyor her biri farklı tarihlerde alındı.
hosting sanırım 6 aydan fazla var bakmadım (alan adı ve hosting süreleri bu civarlarda isteyen olursa tekrar kontrol ederim.)
yedek sitelerin zamanında para ile aldığım birkaç teması var onları da yanında verecegım.
yanında verecegım sıteler sunlar. (Bu sitelerin temalarını daha önce farklı domain vs kurdurmustum tekrar kurmazlar sanırım artık kendiniz kurmalı veya kurdurmalısınız birilerine)
fakirizbea.com
kriptoboss.com
iddaasportoto.com
kurgusozluk.com
takipcialsana.com
Bu yedek siteler içerisinde kurgusozluk eskiden sözlük yapısındaydı bu yüzden normale geçince cogu yazı html kaldı ancak backlink ve işlerinde kullandıgım için güncelleme almadı çoğu hala html durumda.
4 yedek site de eskiden acıktı sonra kapattım ve gecenlerde backlink vs işlerinde kullanmak için tekrar actım. (kurgu sozluk sitesini hiç kaptmadım diğer 4 ü için yazdım )
5 yedek site için verecegım temalar (kurgu haric yuklu degıl) :
Forum Teması ,
Kripto Teması,Spixer teması,
hype sözlük teması ve entel bilginin suanki
aktif teması.
Sonuç : Arkadaşlar harcadığım backlink ve yorum da göz önünde tutularak + 5 yedek site + hosting + temalar + TR pnili bir miktar tl lik adsense de dahil istediğim tutar
11.000 tl
imkanı az olan indirim isteyen samimi kişilere ufak da olsa sembolik bir indirim yaparım.
Sitemin iyi olmadığını düşünenler olabilir ilerleme gösteren eksikleri olan bir site ancak yanında verdiğim onca şey ve backlink vs harcamaları da baz alınırsa fiyat makul diye düşünüyorum.
Alıcısına hayırlı olsun site adı yazmaz sadece pm den verırdım ancak gerek yok neyse o dur.
Mutlaka eleştirildiğim yazıdaki eksiklere de bakın. Kusurlarını bilerek alın alan umarım ciddi basarılar saglar saygılarımı sunarım...