mener adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Hangi yorum saçmaymış, alıntılasan iyi olurdu. Ne dediğin anlaşılmıyor.
2- Hükümet devletin yürütme organıdır. Dolayısıyla hiçbir şey ona ait olamaz zaten.
3- Kılıçtaroğlu değil, Kılıçdaroğlu... Adam 13 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanı, soyadını hala öğrenememişsin.
4- Kılıçdaroğlu'nun Ekonomi-Maliye diploması, kamuda hesap uzmanlığı ve genel müdürlük tecrübeleri var. Bunların ne demek olduğunu bilenler anlar ki işinin erbabıdır.
5- Osmanlı Devleti'nin banknot basacak bankası olmamıştır, Kemal Bey bunu söylediyse doğru söylemiştir. Osmanlı Bankası bile Osmanlının değildi nitekim. Atatürk'ün kurduğu TCMB'nin sitesinde Kağıt Paranın Tarihi var, okuyup öğrenebilirsiniz.

Sözümü bir Türk atasözü ile bitiriyorum: "Biliyorsan konuş, ibret alsınlar. Bilmiyorsan sus..."
Soy adını bile telaffuz edemediğim şahsın paranın bankada değil darphanede basıldığını dahi bilmiyor. Sen ve senin gibiler de çevresinde olması pek şaşırtmıyor.

Büyük ihtimalle sen de paranın bankada basıldığını düşünen bir varlıksın.

Hiç mi büyüklerin yok. Hiç mi eski haberleri izlemiyorsun da gelmiş bana ekonomi ve maliye diplomasından bahsediyorsun

Adamın rezaletleri artık başka ülkeler tarafından dalga konusu olmuş, adama oy vermeye utanır bir millet. Şahsen bu zihniyete oy verebilecek kişiler adına ben üzüntü duyuyorum. Göz var nizam var. Bazı şeyleri görememek körlük de gerektirmez cahillik dicem çok okumuş insanların oy vereceklerini duyuyorum Ciddi anlamda üzülüyorum.

Diyecek fazla bir şey yok.