Byblon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mülakata girdim ve detayları burada paylaştım : https://www.r10.net/off-topic/3629107-toog-is-gorusmesine-katildim-ve-sonraki-asamaya-gectim.html?time=1681294445794#post1084925924

Merhabalar,

Yaklaşık 4 sene boyunca Ro-Ro operasyonlarında ağırlıklı olarak Fiat ve Renault'un yurtdışına gönderdikleri araçların şoförlüğünde çalıştım. Araçları gemiye yüklüyorduk. Aynı iş için aylar öncesinde Togg'a başvurmuştum. Bugün aradılar yarın görüşmeye çağırdılar. Gelirken yanımda diploma fotokopisi, kimlik fotokopisi ve fotoğraf getirmemi istediler.

Ben hali hazırda 2 senedir puantör olarak çalışıyorum. İşim rahat denilebilecek düzeyde ve bedenen yapılan bir iş değil.

Şimdi aklıma şöyle birşey geldi. Olurda hükümet seçimi kaybederse, yeni gelecek iktidar Togg fabrikasının faaliyetlerini devam eder mi?

Böyle bir endişem var. İşimden olmak istemem. Sizce ne yapmalıyım?

Dipnot : Şuan çalıştığım şirkette 13.250 alıyorum. Togg'da çalışanların ortalama maaşı 20-22 arası. Mesailerle 29 alan arkadaşım var. Gemlik gibi bir yerde çok iyi para.

Edit : Gelen yorumlara çok teşekkür ederim. Bu yorumlar neticesinde görüşmeye gideceğim. Merak edenler için görüşme sonrası bu konuyu tekrar düzenlerim. Görüşme saatim 10:00

Herkes bir şeyler yazmış, siyasetin dışından birisi olarak kişisel görüşlerimi söyleyebilirim.

Öncelikle TOGG hiç tahmin etmediğim kadar liyakat unsuruyla çalışıyor. İşe alımları da buna göre gerçekleştiriyorlar. Dünyanın en büyük teknoloji markasında çalışıyorum, TOGG'un Türkiye mağaza yapılanmasını zamanında birlikte çalıştığım müdürlerim gitti ve şu anda da bizden oraya birçok geçiş oluyor. Emin ol, onlar senden daha fazla rahat olmalarına rağmen bunu yapıyorlar.

Ayrıca daha önce ki konuna baktığımda ve anlattıklarından anladığım kadarıyla zaten alanında yetkin birisin. Bugün TOGG olsun olmasın, senin gibi bir personel illa ki her yerde tercih edilecektir.

Konfor alanından çık, büyümekte olan şirketlerde her zaman daha fazla şey öğrenir, her zaman kariyer anlamında kendini daha ileriye taşıyabilirsin.