sinfulls adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bana cevap verdiğiniz için size soruyorum, şu fabrika bile yok ne üretim bandı vs diyenlerdenseniz cevap verin ne oldu o teziniz?
Bizzat arkadaşım orada şuan o yüzden merak ediyorum şu sallayanlar neye göre sallıyor yani bir yalan atıyorsun arkasındaki gerçeği getir bizde görelim merak ediyorum.

Yani bu insanlar sürekli ortaya yalan atan insanların sorularına kanıt getirmek zorunda değil bu da onlardan birisi bence.
Gelelim sizin sorunuza, kesinlikle haklısınız ama bu dediğiniz alt kesim için geçerli.
Bugün bir çok orta segment araçların sıfır fiyatı 1-1.3 ortalaması var sıfır olarak. (4-5 Markayı resmi web sitelerinden bakabilirsiniz. Aşağı yukarı ortalama verdiğim rakama yakın)
Bu markaları kullanmaktansa denenebilir. Bunu o markaları alanlar için söylüyorum. Alt kesim maalesef alamıyor tabi ki onda mutabıkız.
Hocam öncelikle ben hiçbir zaman TOGG fabrikası yalan vs. demedim. Dediğim gibi gerçek de olsa bir şey ifade etmiyor.
Ülkede zaten en dandik arabalar bile 300 bin civarında. Milyonluk araba kullananlar ya o %5lik zengin kesim ya da geçmişte aldığı araba değeri arttığı için istemeyerek milyonluk araba alan bir kesim. Ülkenin yine %90'ı ne bugün gidip togg alabilir ne de milyonluk araba alabilir.

Biz Yüce Türk milletiydik. Bizim geçmişimiz zaferlerde doluydu. Bugün bir Avrupalı bir Amerikalı kasiyerlik yaparak son model Mercedes alabiliyorken biz yüce Türk milletinin ne eksiği var? Neden hala 25 yıllık arabalar 100 bin TL'ye satılıyor? Niçin araba almak için en az 2-3 sene çalışmak gerekiyor. Biz ezik bir millet miyiz? Biz bunu hak ediyor muyuz?