dtah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ülkede adım başı togg fabrikası olduğunu ve saniyede 100 milyon togg üretildiğini varsayalım.
Aracın fiyatı 1 milyon TL civarı. Ön sipariş sayısı 40 bin, parası olup almak istemeyenleri de kat 500 bin kişi de, nüfusa oranla %0.5, geriye kaldı %99.5, hadi senin hatrina biraz da ben ekliyorum. Şimdi düşün saniyede 100 milyon togg üretebilen bir ülkeyiz ama vatandaşın %90'ından fazlasının maddi gücü bir tane almaya yetmiyor. Erdoğan ve karısı Emine ilk elden 2 adet togg alabilirken, vatandaşın %90'ının maddi gücünün yetmemesi yüce Türk milletine yakışıyor mu?

Şimdi söyle bana: Türkiye şu durumda uçan araba üretsin neye yarar?
Hocam bana cevap verdiğiniz için size soruyorum, şu fabrika bile yok ne üretim bandı vs diyenlerdenseniz cevap verin ne oldu o teziniz?
Bizzat arkadaşım orada şuan o yüzden merak ediyorum şu sallayanlar neye göre sallıyor yani bir yalan atıyorsun arkasındaki gerçeği getir bizde görelim merak ediyorum.

Yani bu insanlar sürekli ortaya yalan atan insanların sorularına kanıt getirmek zorunda değil bu da onlardan birisi bence.
Gelelim sizin sorunuza, kesinlikle haklısınız ama bu dediğiniz alt kesim için geçerli.
Bugün bir çok orta segment araçların sıfır fiyatı 1-1.3 ortalaması var sıfır olarak. (4-5 Markayı resmi web sitelerinden bakabilirsiniz. Aşağı yukarı ortalama verdiğim rakama yakın)
Bu markaları kullanmaktansa denenebilir. Bunu o markaları alanlar için söylüyorum. Alt kesim maalesef alamıyor tabi ki onda mutabıkız.