Script satacağımın teşhisini koydun yani ? Senin acayip görüşlerine göre script satacağım ama önceden yerini hazırlıyorum. Süpersin. Neyse gerçekten zaman kaybısın. Ben adliye personeliyim hemde 10 yıllık. Otomatik olarak ucu açık kurallar ilgimi çekiyor ve onu irdeliyordum. Ta ki senin gibi bir iftiracının yorumuna kadar. Bak ben şunada hazırım %100 senin açık kaynak kodlu patentsiz scriptini gönder her platform da satayım. ve git dava aç. Sonucu yaşa ve gör. Ben bunada varım PM den gel.
Allah aşkına kim saldırıyor ? Sana yazılmayan yoruma kin dolu cümleler ve iftiralarınla cevap yazıyorsun. Tartışma konusunu tek taraflı kin cümlelerinle mahvettin.
Size mesleğinizi soran oldu mu?
Cümle çok basit "forum içerisinde satış yaparsa R10 TARAFINDAN BAN YER Mİ?" sorduğunuz soru bu önce ne sorduğunuzu anlayın. R10 içinde r10 da satışı yasak yazan scripti alıp R10 içinde satmak r10 a göre yasaktır anladınız mı cümleyi?
Hukuki dayanağı nedir demediniz r10 dan ban yer mi dediniz ve r10 da satılan ürünü satış hakkı almadan tekrardan satmak r10 a göre yasaktır satış kurallarını okursanız anlarsınız.
Ya sorunuzu hukuki dayanağı var mıdır diye değiştirin ya da saçma sapan cevap vermeyin. Benim verdiğim tüm cevaplar r10 kuralları içerisinde geçerli önce yazılanı okuyun.