aksoyhlc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Hukuki dayanağı yok" diyerek zaten işin hukuki yolunu kendince çözmüşsün senin yazdığın soru "Forum içinde satış yaparsa ban yer mi?" Benim verdiğim cevaplar hep forum için geçerli hukuki boyutu ayrı diye belirttim zaten, ama amaç saldırmak olduğu için yazılan anlamaman normal.
R10 da satışı yasak yazan ürünü alıp R10 da satma işlemini normal görmek hangi aklın kârı acaba. Neyse, sen kendini doğrulayacak birilerini arıyorsun anlaşılan ama kimse seni haklı bulmayınca da herkese saldırma eğilimine geçtin.
Hukuki dayanağının olmaması benim suçum mu ? Kafaya bak ya.

Script satacağımın teşhisini koydun yani ? Senin acayip görüşlerine göre script satacağım ama önceden yerini hazırlıyorum. Süpersin. Neyse gerçekten zaman kaybısın. Ben adliye personeliyim hemde 10 yıllık. Otomatik olarak ucu açık kurallar ilgimi çekiyor ve onu irdeliyordum. Ta ki senin gibi bir iftiracının yorumuna kadar. Bak ben şunada hazırım %100 senin açık kaynak kodlu patentsiz scriptini gönder her platform da satayım. ve git dava aç. Sonucu yaşa ve gör. Ben bunada varım PM den gel.

Allah aşkına kim saldırıyor ? Sana yazılmayan yoruma kin dolu cümleler ve iftiralarınla cevap yazıyorsun. Tartışma konusunu tek taraflı kin cümlelerinle mahvettin.