Saçma sapan size yazılmayan yoruma cevap vermekle yoruma başlamak nasıl bir konuyu saptırma girişimidir ya. Abuk zubuk üslup şu an bir tek sizde var. Sizin en başında problemini okuduğunuzu anlamamanız ve bana tavsiye ettiğiniz mantığı kullanmamanız. Size göre klavye önünde yorum yap gitsin. Mantık bu zihniyet bu. Siz script yazıyor ve satıyorsanız vay piyasanın haline vay. Çok üzüldüm harbiden.
Benim işime gelmeyecek olan nedir ? Script satacağım mı diyorum ? Script sattım mı dedim bana niye yöneldin ? Şahsıma neden yöneldin mevzuya mantıklı ve hukuki cevabın olmadığı için olayı kişiselleştirerek çamur siyaseti mi yapmaya çalışıyorsun ?
Genel bi problem ver ANLAMIYORSUN - ANLAMICAKSINDA.
"Hukuki dayanağı yok" diyerek zaten işin hukuki yolunu kendince çözmüşsün senin yazdığın soru "Forum içinde satış yaparsa ban yer mi?" Benim verdiğim cevaplar hep forum için geçerli hukuki boyutu ayrı diye belirttim zaten, ama amaç saldırmak olduğu için yazılan anlamaman normal.
R10 da satışı yasak yazan ürünü alıp R10 da satma işlemini normal görmek hangi aklın kârı acaba. Neyse, sen kendini doğrulayacak birilerini arıyorsun anlaşılan ama kimse seni haklı bulmayınca da herkese saldırma eğilimine geçtin.