aksoyhlc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önce insanlarla nasıl konuşulacağını öğrenin. Siz soru sordunuz insanlarda cevap veriyor işinize gelmiyor diye ona buna laf söylemeye gerek yok. Sattınız satıyorsunuz satacaksınız demedim bende önce yazdığımı okuyun. Satmak istediğinizi farz ederek normal bir cevap verdim ama işinize gelmiyor diye herkese abuk subuk üslupta cevap vermek normal galiba size göre.
2+2=4
"R10 da satış yasak yazan ürünü alıp R10 da satmak" = Yasak (R10 içerisinde)

Biraz mantık kullanmak yeterli.

Neyse Allah sizinle alışveriş yapana yardım etsin
Saçma sapan size yazılmayan yoruma cevap vermekle yoruma başlamak nasıl bir konuyu saptırma girişimidir ya. Abuk zubuk üslup şu an bir tek sizde var. Sizin en başında problemini okuduğunuzu anlamamanız ve bana tavsiye ettiğiniz mantığı kullanmamanız. Size göre klavye önünde yorum yap gitsin. Mantık bu zihniyet bu. Siz script yazıyor ve satıyorsanız vay piyasanın haline vay. Çok üzüldüm harbiden.

Benim işime gelmeyecek olan nedir ? Script satacağım mı diyorum ? Script sattım mı dedim bana niye yöneldin ? Şahsıma neden yöneldin mevzuya mantıklı ve hukuki cevabın olmadığı için olayı kişiselleştirerek çamur siyaseti mi yapmaya çalışıyorsun ?

Genel bi problem ver ANLAMIYORSUN - ANLAMICAKSINDA.