Ben buna katılmıyorum sebebi şu. Bugün üst üste spam makaleleri sitenize eklerseniz belli süre sonra zaten index veya sıralama almadığını fark edeceksiniz. Çünkü, anlamsız ve tekrarlanan cümeleler yer alıyor. Bu sebeple yapay zeka ile makale yazdırırken dikkatli olursanız sizin yazacağınız makaleden farkı yok. Google için kaliteli ve özgün içerik lazım. Geçen bir arkadaşım atmış şu şekilde sormuş; Bana xx konusunda seo uyumlu makale yazar mısın? Tabi yapay zekada kendince alt başlıklar v.s oluşturarak devamlı tekrar eden kelimeler ile yazmış. Abi bırak da bu makale sıralamaya girmesin.
Bu sebeple makale yazdırırken keyword tools araçlarını kullanıp daha doyurucu makaleler yazdırmalısınız. Misal Aloe Vera ile yazdıracaksanız açın keyword aracını yazın kelimeyi çıkan kelimelere nispeten yazdırın.
- Aloe Vera Nedir?
- Aloe Vera Nerede Yetişir?
- Aloe Vera Faydaları Nelerdir?
- Aloe Vera XXX İyi Gelir mi?
gibi gibi alt başlıklar ile kaliteli içerik üretip, daha sonra bu makalede doğal olarak her satır da Aloe Vera kelimesi geçecek bunları güzel bir şekilde editleyip güzel resimlerle içeriğinizi zenginleştirirseniz mis.
Position#17 fitness ile ilgili zorlu bir hareketin makalesi. 1-2 hafta oldu yazdıralı ve sıralaması da gayet iyi...