Ben yandexe mail atmıştım 2 ay önce. Onlarda bana yanlış anlamadıysam sadece Rusya’da şuan denendiğini ve bir gelişme olursa bilgi vereceklerini söylemişlerdi. O günden sonra geri dönüş olmadığına göre ben Türkiye için şuan ücretlendirme olacağını düşünmüyorum.
17 Nisan 2023 tarihinden itibaren Yandex 360 hizmetlerinin tüm kullanıcılar için iş amaçlı kullanım şartlarında değişiklikler yapılacaktır. Bu, yeni veri depolama ekipmanı tedariki için lojistiğin karmaşıklığından kaynaklanmaktadır: fiyatlandırma politikasındaki değişiklik, kuruluşlar için hizmetleri sürdürmemize ve geliştirmemize yardımcı olacaktır.
Kuruluşta sıfır bakiye 7 günden fazla tutulursa, hizmetler otomatik olarak "salt okunur" moduna geçirilir. Bakiyeyi yeniledikten ve herhangi bir tarifeyi geri bağladıktan sonra, tam erişim otomatik olarak geri yüklenecektir.
Şu anda yalnızca Rusya Federasyonu sakinleriyle çalışıyoruz ve yerleşik olmayanlar için Yandex 360 iş tarifelerini etkinleştirmenin tüm olanaklarını düşünüyoruz.
Herhangi bir haber olursa size haber vereceğiz.
ustadım yandex'in cevabına göre ücretsiz olacağını sanmam neden derseniz yeni üyelikte ödeme planı seçmeden ilerlemiyor ödeme almadan kurumsal hesap açtırmıyor şuan için yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum en son bu şekilde idi. iyi araştırmak lazım cevabın için teşekkür ederim