4irlines adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam, sitede bu konuyla ilgili içerik mevcut spoiler kısmına ekliyorum platform.openai.com adresinden bu konuyla ilgili daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Eğer plus üyelik satın alıp hızını bot ile test etmek isterseniz ücretsiz olarak destek sunabilirim, programı satın almanıza gerek yok.

API Erişimi Çoğu kullanıcının bekleme listemize katılması gerekecek. Herkese GPT-4 erişimi sağlamaya çalışıyoruz ancak herkese erişim sağlamamız muhtemelen biraz zaman alacaktır. Sabrınız için teşekkür ederiz ve sizinle birlikte gelişim görmeyi dört gözle bekliyoruz!
ChatGPT Plus ChatGPT Plus aboneleri, kullanım kotasıyla birlikte chat.openai.com'da GPT-4 erişimi elde edecekler. Gerçek dünyadaki talep ve sistem performansına göre kullanım kotasını dinamik olarak ayarlayacağız. Abonelere başlangıçta her 4 saatte 100 mesaj sağlayacağız.
Lütfen sabırlı olun - çok büyük bir talep bekliyoruz ve sistemlerimizi önümüzdeki aylarda ölçeklendireceğiz ve optimize edeceğiz.
Not: Bu, abonelere API erişimi sağlamayacaktır.

Arkadaş bot program vs aramıyor hocam sakin olun, gpt-4 nasıl satın alabilirim demiş sadece.
Ben sakinim de sen attığım linkte bot veya program mı satıyorum baktın mı?