Merhabalar,

Çoğunlukla freelance olarak çalıştığım yerler bu sevgili r10 forumuz ve kendi içeriklerimi eklediğim wp sitelerim var, fakat şu sıralar bir düzen arayışı içerisindeyim.

Tek bir kol üzerinden iş arayışı değil, herhangi bir sektörden iş arayışı içerisindeyim;
Bilgim, becerilerim ve sevdiğim iş olduğu sürece, teklifleri değerlendirmek istiyorum.

• İngilizce seviyem native seviyesindedir. (Yazılı-Sözlü-Okuma)
  • Wordpress bilgim vardır, içerik girişi, semrush analizi, içerik üretimi ve makaleler ve editörlük gibi.
  • Kodlama bilgisine sahip değilim, ancak öğrenime açığım.
  • Help desk, costumer service, gibi alanlarda tecrübem mevcuttur. I.T yanında asistanlık deneyimim mevcuttur.
  • AI konularında öğrenime ve kendimi geliştirmeye meraklıyımdır.
  • Orta düzeyde grafik tasarım ve bilgim vardır, orta üzeri.
  • Öğrenmeye ve araştırmaya - geliştirmeye yatkınımdır.
  • Askerlik görevimi yaptım.
  • Digital marketing, digital reklamcılık konularında deneyimliyim.
  • Orta çaplı Dış SEO, Yüksek düzeyde İç Seo bilgim vardır.
  • Sosyal medya ile yıllardır iç içeyim, bilgim ve tecrübem vardır.
  • İnsan ilişkilerim çok iyidir, kolay ilişkiler kurarım.
  • Yönetimi ve sorumluluk almayı severim ( Daha önce küçük çaplı ekiplerin yönetici pozisyonlarında bulundum)
  • Yurtdışında yaşadığım için (şuan Türkiyedeyim) yurtdışı bağlantılarım vardır, avrupa ile oturum veya vize problemim bulunmamaktır.
  • Müzik bilgim vardır, dijital ortamda orta çaplı aranje ve alt yapı üretebilmekteyim
  • Basketbol aşığıyımdır.
  • Çözüm üretebilen biriyim, sorunlarla yüzleşmeyi severim.

İş Yurtdışı veya Yurtiçi olabilir.
Remote olması çok iyi olacaktır, uzaktan çalışmak istiyorum ama güzel bir teklifiniz olursa, şehir olarakta ofis şeklinde çalışabiliriz.
Anlaştığım bir iş olursa, düzenli ve istikrarlı bir şekilde çalışmak istiyorum.