Hocam konunuz bende baya farkındalık oluşturdu. Tekrar teşekkürler. Özünde ne kadar çok reklam engelleyici kullanan ziyaretçi olduğunu ve bizim sitelerde reklamları gören insaların belki yarı yarıya etkileyecek kadar çok olduğunu görmüş oldum.

Ben adsensenin kendi kodlarını ki görünümü de hoş olduğu için kullanıyordum Tüm engelleri aştığımızı sanarak Ama dediğiniz ublock kurdum denemek amaçlı. Adsense kodları çalışmadı. Uyarı çıkmadı. Adinserter fee aktif ettim oda çalışmadı.

Adsense reklam engellemeyi kaldır kodlarının bi güzel tarafı da uyarı metninin altındaki Engellemeyi kaldır butonuna basınca tek tuşla çoğu engel kalkıyordu. Biraz da insanlar engellemeyi kaldımak için bir kaç yere tıklamaya üşendiğinden reklam engelleme kaldırılmıyordu

Bu konu için tekrar teşekkürler
Ek:
ad inserter Pro da reklam engelleyici bölümünde ektra bir ayar var mı hocam. Freede engellemeyi aşamayan programın proda çalışması için extra bir force ayarı mı var acaba?
deblocker ve adinserter pro fiyatlarına bakıyorum ilerleyen zamanda belki alınabilir. Adinserter pro işime yararsa kullandığım program olduğundan onu alabilirim.