Öncelikle selamlar. 20 yaşında girişimci bir üniversite öğrencisiyim. Daha önce çok sayıda benzersiz r10 da hizmet verdim.

Aylar öncesinde arkadaşımla bir projeye başladık. Bu proje de ortalama 30.000₺ civarı yapım maaliyeti çıktı. Ortağım bana yardımcı olmayarak bu yükü üstüme yıktı ve ben de vermiş olduğum para, emeğin arkasında durarak üstlendim.

Uygulamayı kısaca belirteyim;
İnsanların günlük hayattaki yapmış olduğu kombinleri değerlendirip, kombinlerine uygun ürünleri öneririz.

Uygulamayı geliştirirken yüz yüze en az 5 yatırım danışmanıyla konuştum. Çoğuyla o kadar karşılaştıkki kanka olduk :d. Her neyse sonucunda hepsi uygulama çıktıktan sonra grafiğine göre yatırım yapalım dediler.

Ortağımda herhangi maddi manevi destek vermedikten sonra üstüne uygulamayı ben yayınlayayım sen işi bırak demesinin ardından kavga ederek, uygulamayla ilgili motivasyonumu kaybettim.

Her neyse daha sonra uygulamayı r10 da satmayı denedim. Tekli olarak (tüm her şey dahil) satarak bu psikolojik yükten kurtulmak istedim. Konuyu yayınladıktan sonra en az 30 kişi yazmıştır. Bir çoğu çok güzel fikir ama bu parayı koyamam veremem tarzında yorumda bulundular. Bir nevi de haklılar çünkü sıfırdan çıkmamış bir uygulamaya o kadar parayı bağlamak için; çok inançlı olmak gerekir.

Daha sonrasında forumdan 2-3 arkadaş ciddili konuştu. Biri doğrudan alacaktı, vazgeçti. Biri teklif yaptı, almadı. Birinden de dönüş bekliyoruz tabi dönerse

Bana maddi manevi bu uygulama dert oldu. Bundan dolayı elimden çıkarmak istiyorum. Uygulamanın potansiyeli çok büyük diye bölerek satmak istemedim ama başka yolu da yok gibi gözüküyor.

Size sorum;
Potansiyeline inandığınız bir projeyi insanlar çok beğeniyor ama yeterli parayı bulamıyorken; bu uygulamayı satmak için nasıl bir yol izlersiniz?

3 ya da 4 e bölerek 15-20k arasına satmak mı mantıklı? Yoksa bölmeden alıcıyı beklemek mi?(bu seçeneğin vakti geçti artık..)

Siz olsanız naparsınız? Nasıl bir yol izlersiniz? Bana ne tavsiye verirsiniz?

yorumlarda; pm ya da whatsapptan fikirlerinizi söyleyebilirsiniz:

Whatsapp:
https://api.whatsapp.com/send/?phone...t&app_absent=0