Şikayet konusunu açan benim ortaklığımız oldu evet sen bana kazançtan ödeme atmadin ben ortaklıktan çıkınca ödeme yaptın 1.500 tl ben iyi niyetli şekilde sana söyledim arkadaşlığımız bozulmasını istemiyorum çünkü gerçekten iyi birisin benim için hâlâ benim zoruma giden şey sen hastanedeyim ödeme yapacağım dedin akşam markette kaldık birşey demedim daha sonra ödeme yapacağım dedin yine banka da kaldım en son sen yazdın ödeme yapacağım yarın diye tamam dedim yine ortada kaldım sana durumları anlattım kendin biliyorsun hatta seni rahatsız etmemek için yazmadım en son sana ihtiyacım olan rakamı söyledim sen ödeme gelecek gece 12 den sonra dedin en son konuşmamız WhatsApp da saat 00:34 ben yazmışım daha da dönüş yok bugün salı ben herkese yazdığımı söyledim sen hâlâ haklı çıkmak istiyorsan haklı olabilirsin sorun değil ama yazdıklarını da sende oku kardeşim ben sana güvendiğim için herhangi bir şekilde ne alınır ne sattık bugün diye sormadım zaten sende biliyorsun uygulamayı 2 aya yakın ben götürdüm benim kararım sana Ocak ayında söylediğim gibi arkadaşlığımız bozulmasını istemiyorum ama ortaklıktan cikicam bak hâlâ söylüyorum sözümün de arkadasindayim gerisini de sen düşün yap ben haklıyım kardeşim diyorsan haklısın diyorum ama bı daha da bu hataya düşmem biraz sadece mantıklı düşün kaç aydır yapıyoruz bu zamana kadar herhangi bir şey istemedim ben ortaya koyduğum parayı istiyorum dedim tamam dedin gerisini de sana bırakıyorum artık hayde Allah'a emanet 🖐️
Güzel kardeşim , Aralık payını aldın doğrumu 1500 TL
Ocağın payı ve 15 günlük Şubat'ın payını sen veya bile bir arkadaş anydesk istesin özelden atayım canlı canlı görsün payın neyse al whatsap konuşmaları da aktif. Ben yine iyi niyetli olduğum için hepsini atmak istedim beklemeni söyledim. Payını istiyorsan whatsap yazdım iban ver göndereyim diye dönmedin mesaj attım iban ver disardayim.sarjim az göndereyim diye. Ama kabul etmeyip tamamını istiyorsun mahkemeye başvuracağını söylüyorsun...
Mahkemeye başvurman benim için emin ol daha iyi olur orada bilir kişi önünde uzlaşmak benim için daha iyidir...
Tekrar diyorum bilir kişi bağlansın cihazıma consol hesabımı kontrl edelim 2 ay 15 günlük kazanç neyse 1500 tlsini çıkalım. Hakkı neyse alsın onada gelmiyorsun kusura bakmada başka yapabilicegim birşey yok dostum. Yani emin ol iyi niyetliyim kötü dusunceye kapilmadim ...