Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun için konusu olan kişilerden hizmet alacaksınız, her kategoride alabilirsiniz. Bu kuralın amacı zaten ticareti canlandırmak.

Ticaret sadece bir hizmet vererek veya satarak olmaz, alarak ta ticaret yapmış olursunuz. Dolayısıyla 5 ticaret puanı elde etmek için minimum 30 TL lik 5 hizmet almanız ve 5 ticaret puanına ulaştıktan sonra konu açmanız gerekmektedir.

Mesajla dahi olsa Grafik Tasarımcılar kategorisinde konunuz olmadan iş yapamazsınız, kurallar bu şekildedir.
5 itraderden kastettiğiniz herhangi bir bölümden elde edilmiş 5 adet ticaret puanı mı? Eğer öyleyse benim belirttiğim tasarım bölümünde yarışmalara katılabilmek için ve konu açabilmek için sadece tasarım bölümünden en az 5 itrader olması gerekiyor diye biliyorum. Yani normal 5 itrader değil. O zaman sizin dediğiniz sadece tasarım bölümündeki ticaret puanları ise o zaman kişi sadece 5 adet hizmet satın alarak başlayabilir. Hizmet vermek için yorumdan da olsa Dmden de olsa 5 adet tasarım bölümünden bişey mi alması gerekir. Belki durumu yok ve alamıyor 5 adet o zaman nasıl olacak? Bu konuda moderatörler de bilgilendirirse sevinirim.Bence birçok itraderi olup tasarım bölümünde itraderi olmayan bir kişi iş verene Dm gönderip iş alarak itrader alabilir diye düşünüyorum. Bunu tersine açıklayan bir kural var ise paylaşırsanız sevinirim
İyi forumlar