Herkese selamlar.
R10 üzerinden bir şahıs ile uygulama üzerine ortaklık başlattık.
Uygulama ortaklığı Kasım sonu başladı Aralık içindeki kazanca dahil oldu

Sürece başladık Aralık kazancı Ocak ayınin 16 sinda yattı.
Aramızda bir arkadaşlık bağı olduğunu zannettigim güven vardı o sıra ricada bulundum hastanelik problemlerim vardı , uygulamadan hakkı olan , kazancı gönderdim çok az geç şekilde herhangi bir problem yaşanmadı...

Ortaklık başladığı dönemde bu arkadaşa sıcak baktığım için güven verdiği için ekstra buna dedimki ben kendime başka uygulama yapıyorum onun için senden para almayacağım ondanda pay vericegim dedim...

Aso yaptım ismi trendlere taşıdım uygulama iyi yere gelince bu şahıs ortaklık değil o benim içimden geçerek pay veririm dediğim uygulama adında ve aynı katagoride uygulama yapmış mağazaya yuklemis ismi kullanmış bizi Google Play'de arayan müşteriler yanlış liklada olsa onun uygulamasına gidebilir , Hiç haberim olmadı sonradan fark ettim ses etmedim... Gönüllü pay veririm dediğim uygulama yada bu sebebden dahil etmedim.

Bu şahıs Şubat ayının 15 inde ortaklikdan çıkmak istediğini söyledi ortaklık için ödenen paranın hepsini bir anda istedi...

Bende kazanç neyse hakkı neyse tutarı söyledim göndereyim dememe rağmen hepsini talep ediyor.

Amacı aslında ikinci uygulamadan pay vermemem nedenini anlattım.. ama amaç olarak işlerinin bozuldugunu acil paraya ihtiyacı olduğunu vs söyledi...

Sorum şu. Bir uygulamaya ortak oldunuz fiyat önemli değil araya debrem vs girince işler yavaşladı o ay verim almadı. Veya işlerim bozuldu para lazım diye tam paranızı alıp ortaklikdan cikabilirmisiniz ?