Satışı olacak konu :
https://www.r10.net/sosyal-backlink-...-referans.html
Merhabalar,
Yaklaşık 8 yıldır aktif olarak faaliyette tuttuğum 1200 yorumluk konum devren satılıktır. Genel olarak 10 adet sözlük sitesinde tanıtım yapıyorum. Bunlar sözlükler ekşi, uludağ, instela, inci, kutup ve puiv gibi sözlük siteleri.
Genel olarak işin tanımına gelecek olursak girilecek tanıtım yazılarının çoğu müşteriden geliyor ve birkaç edit sonrası sözlüklere giriyoruz.
Gelir olarak çok değişken misal geçtiğimiz ay 6.000 TL üstünde bir satış oldu, ilgilenilirse ciddi rakamlara ulaşılabiliyor. fakat ben herhangi bir tanıtım vs yapmıyorum sadece konuyu upluyorum o kadar. Aylık geliride çok değişken olduğu için 1500 TL olarak yazdım. Sosyal medya ajanları, oyuncular, site sahipleri, ürün satışı vs yaptırmak isteyen veya tanınırlık için kendi isminin başlığı açtırmak isteyen birçok kişi geliyor konudan görüp. Paket dışında da tekli olarak çok rağbet gören bir konu. Son zamanlarda birazda ilgisiz bıraktım konuyu o yüzden devretme kararı aldım. İlgilenildiği taktirde gelirin daha da artacağı kanaatindeyim zaten sözlük tanıtımı oldukça popüler bir çalışma herkes bir defada olsa tanıtım almak istediği veya aktifliklerinden ötürü tanıtımların oldukça etkili olduğu bir mecra.
Satış olursa alan kişinin tanıtım faaliyetini bir süre devam ettirmesi için elimde bulunan sözlük hesaplarını kendisine vereceğim ve nereden temin edeceği konusunda yardımcı olacağım. Konu için istediğim fiyat 20.000 TL biraz pazarlık olabilir.
Bu konuya aşina ve alıp yapabilecek ve geliştirebilecek kişilerin pm atmasını rica ediyorum.
Şimdilik yazacaklarım bunlar merak ettiğiniz başka konu varsa özelden yazabilirsiniz.
Konumuz
@AnaBayin; kardeşime satılmıştır. Hayırlı olsun. Devir işlemlerini hallediyoruz. Kapatılabilir.