Türkçe olarak neredeyse hiç kullanmadım. Sadece bazen başlık ya da altbaşlık için farklı varyasyonlar üretmek için kullanıyorum. Yazdığı yazılar bana çok sıradan geliyor. Deneme amaçlı İngilizce sitede kullandım. 1100 içerik girdim. Fakat bunu sadece eklenti yardımıyla yaptım. Yani sadece başlık verip, içerik yazdırdım. 2 ayı geçti indexler bir türlü oturmadı. Google News kaydı yaptırdım, makaleleri Google gibi getir yaptım, pingledim ama olmadı. En faz 120 indexi gördü ama sonra yine düştü. Şu an hala 10 index sayısı var.
Bu benim tecrübem. Başka bir sorun mu var yoksa içerikten dolayı mı böyle bilmiyorum. Ancak kendi oluşturduğum komut dosyası ile tek tek yazdırdığımda, gayet güzel sonuçlar alıyorum. Tahminim, İngilizce makale yazdırırken, birden fazla kıstas belirlemek. Örneğin; "Bana tamamen özgün bir makale yaz. Cümleleri çok uzatma. Yalın bir dil kullan. En fazla aranan soruları ekle." gibi. Gerisi bana özel kalsın

Türkçe içeriklerde çok tavsiye etmiyorum. Oldukça sıradan yazılar hazırlıyor.
Eğer WP kullanıyorsanız ve Rankmath indexing api eklentisi yüklü ise, bunu kullanmayın. Öntanımlı ayarları ile, hiç bir işe yaramıyor.
Google Instant Indexing API eklentisini ve kurulum yönergelerini izleyerek ayarları
manuel olarak kurun. Post yapın.
Succes görmüyorsanız, kurulumda sorun vardır.
Daha sonra göreceksiniz, hızlı ve daha çok index almaya başlayacak.
Ve fakat, Topical Authority ile birlikte, Semantik SEO'yu ilgilendiren EN ÖNEMLİ KONU olan "sitenizin ağaç yapısını" düzgün kurmak çok önemli. Dantel gibi.
Değilse, İsterseniz 100bin tane içerik yazın. Konu otoritesini anlamamış ve on-page SEO'yu da düzgün yapmamışsanız, başarı gelmez.
Dünyadaki her şey hakkında yazıyorsanız, yazmaktan vazgeçin. Ödül yerine ceza alırsınız.
Konunuzu iyi anlayın. İyi anlatın. Anlatımda, aramadan gelen kişileri düşünün. Arandınız, gelindi. Gelinen yerde aranan yoksa, içerik milyar anahtar kelime de içerse bir işe yaramaz.
Hemen çıkma tehlikesi ile karşılaşırsınız. Google'ın en sevmediği ve anında cezalandırdığı konu bu. Google Ads reklamlarında da aynı stratejiyi uyguluyor.
Aramalardan gelen kullanıcı siteden girer girmez çıktığı anda, hiç bir otorite elde edemezsiniz. Aynı içeriğe, CPC için 0,20 krş ile 200TL ödemekten bahsediyorum.
Şöyle somutlaştırabiliriz.
Aklınıza gelen tüm kamp malzemelerini aldınız ve kamp yerine vardınız. Sonra?
Sonra, yerleşim şart. Yerleşim'i anlamazsanız, malzemelerin hepsi ve siz dahi kamp yerinde olsanız da kamp başlamış olmaz. Malzemeleri kullanmalısınız.
Umarım somutlaştırabildim.
Kolay gelsin.