Türkçe olarak neredeyse hiç kullanmadım. Sadece bazen başlık ya da altbaşlık için farklı varyasyonlar üretmek için kullanıyorum. Yazdığı yazılar bana çok sıradan geliyor. Deneme amaçlı İngilizce sitede kullandım. 1100 içerik girdim. Fakat bunu sadece eklenti yardımıyla yaptım. Yani sadece başlık verip, içerik yazdırdım. 2 ayı geçti indexler bir türlü oturmadı. Google News kaydı yaptırdım, makaleleri Google gibi getir yaptım, pingledim ama olmadı. En faz 120 indexi gördü ama sonra yine düştü. Şu an hala 10 index sayısı var.

Bu benim tecrübem. Başka bir sorun mu var yoksa içerikten dolayı mı böyle bilmiyorum. Ancak kendi oluşturduğum komut dosyası ile tek tek yazdırdığımda, gayet güzel sonuçlar alıyorum. Tahminim, İngilizce makale yazdırırken, birden fazla kıstas belirlemek. Örneğin; "Bana tamamen özgün bir makale yaz. Cümleleri çok uzatma. Yalın bir dil kullan. En fazla aranan soruları ekle." gibi. Gerisi bana özel kalsın Türkçe içeriklerde çok tavsiye etmiyorum. Oldukça sıradan yazılar hazırlıyor.