Bence kendiniz yazamayacaksanız yazar tutup site açmamanızdır. Zaten hocam oralara para verip artı diğer masrafları da yapıp bu işlerden para kazanma devri bitti. Adsense deseniz para vermiyor. Bir yazı olmuş 25 50 100 TL on binlerce yazı satın aldığınızda bu harcamayı nasıl geri alacaksınız?
Yazar eleştirisi yapmıyorum siz zaten şahane özetlemişsiniz. Ben 6 yıldır 1 adet bile makale satın almıyorum kimseden. Sebebi öncelikle satın alarak kazanca çevirmenin zorluğu, ikinciside saydığınız sebepler özellikle de kalite.
Hadi kaliteli yazıyı buldunuz, ücrette önemli değil verdiniz.
Sonra?
Sonranın sitenin fulll optimize oluşu, yazılarınızı google'a kabul ettirmek kolay değil ki. Artık google bana adwords vermezsen unut bu işleri diyor bu kadar basit. 17 yıllık sitelerim var inanın hit 20 30 bilemedin 100, o da sosyal medya ile beraber.
Diğer taraftan sosyal medyada paylaşıyorsunuz mesela Facebook sizin yazınızı kimseye göstermiyor ki, paylaştığınızla kalıyorsunuz çünkü o da diyor bana reklam ver.
Özellikle Twitter 40 bin takipçili hesabım aldığı retweet sıfır fav 0 ila 2 arasında değişiyor, çünküüüüü o da aynı öne çıkarmıyor, twitini kimseye göstermiyor...
Çok akrışık girdim kusura bakma, özetle sadece yazı ile bile ıuçarsın diyorsa bir kişi LÜTFEN SAKIN İNANMAYIN. Ama yazı kalitesi önemsiz de demiyorum.
Özetle allah hepimizin yardımıcısı olsun.
Mümkünse başlamadan kaçın, bence artık bu sektörde para yok. Ama kazananı da elbette tebrik ederim.