Arkadaşlar Merhaba

istisnalar vardır tabi ki genelleme yapmak istemiyorum ama yaklaşık 5 yıllık yazar serüvenim ne eksiği nede fazlası olmadan şu şekilde;

Bu sürede yaklaşık 30 yazar ile çalışma şansım oldu
şimdiye kadar hiç bir yazarın bende parası kalmadı ve hiç bir yazar benden kaynaklı iş sonlanmadı.

1. Konu yazar yazıyor şöyle iyiyim böyle yazarım yazılarım çok çok kaliteli

SONUÇ: başlık kullanımı sıfır anahtar kelime kullanımı sıfır konu başlığı BEYAZ ise girmiş karadan çıkmış pembede beyaz ile ilgili hiç birşey olmadığı gibi birde sadece düz yazan bomboş yazan saçmalıklar var

2. Düzenli editörlük yapmak istiyorum sağlam olsun istiyorum

SONUÇ: dayım öldü, akrabam öldü 1 ayda 3 vefat 2 hastanelik bilgisayara format attık elektirik gitti diye diye doğru düzgün yazı girmediği gibi bu tiplerin çoğu da sürekli öncen ödeme ister. İnsanın başına herşey gelir istisnalar tabi ki hariç ama doğruyu ve yanlışı biliyoruz.

3. Senaryo yine aynı tabi konuşurken kaliteden ödün vermeyenler

SONUÇ: Aklı sıra haftada 20 yazıyı bir günde yazıp %99 yapay zeka ile ve o yazılar aynı anda siteye girip bir an önce para almaya çalışan tipler oldukça çok karşılaştığım gibi ilk ve son ticaretimiz oluyor.

4. Kalemi iyi ama kendini ağırdan satan arkadaşlar

SONUÇ: ben genellikle ilan açarken ihtiyacım olanı yapabileceğim ödeme dönemlerini paylaşırım ve süreç olarak duruma göre günde 1 yada 2 yazı girelim şekliden ilerlerim, fakat anlaştıktan sonra ben önden ödeme ile çalışırım ben kolay ikna olmam gibi gibi ağır satmalar olur, ve yine bu kişiler ödeme gününe eğer çok varsa yazıları yazmaz bazen iki günde bir yazar işim vardı felan der fakat ödeme gününe 2 gün 3 gün kala siteye yazılar yağdırmaya başlayan tiplerdir.

Aklıma gelmeyen yine bir sürü şeyler var ama NEDEN BULAMADIM

Ödeme sıkıntısı yaşatmadım
Sözlerinde durmamalarına rağmen ufak bir problem yaşatmadım
Yazıları kötü olsa bile ben kendim düzelttim
İşleri oldukların da yalan olduğunu bilsem bile ufak bir laf bile söylemem
Hiç birisi ile şimdiye kadar tartışmadım
İhtiyaçları olduğunu düşünerek bazen yazmadıkları yazının parasını bile attım

SONUÇ: SADECE YAZARLAR YÜZÜNDEN 5 YILDIR BÜYÜTEMEDİĞİM, BERBAT YAZILARI İLE ZAMAN PARA KAYIPLARIM GİBİ BİR SÜRÜ ŞEY İŞTE BERBAT YAZI DEMEMİM SEBEBİ YAŞAYA YAŞAYA ÖĞRENDİK

SİZCE SORUN NEDİR?