mutlutech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, site açılmıyor.
semrushtan bakıldığındada hiçbir organik user emaresi yok reklam çıkarssnız 5k yazmışsınız siz çıktınız mı çıktıysanız harcanan miktar/ dönüş oranı nedir ?
Ayrıca instagramda bot demişsiniz iki taraftada organik değilken nasıl satış oluyor bilgi verebilir misiniz birde ayrıca komple atölye olarak son düşündüğünüz rakam nedir
Google reklamı çıkmadım hocam hiç (en azından hatırladığım kadarıyla), google haritadan bile ulaşan oldu.
Ek olarak semrush'u bilmiyorum hocam ama şuan aktif olan siparişler google üzerinden gelme. Satın alınan ürün de listede en üstte yer almaktadır.
Instagram’dan birkaç deneme atışı olarak adlandırdığım küçük bütçeli reklam oldu o kadar, onların dönüşü hakkında bir şey söyleyemiyorum ama her reklamda (özellikle breaking bad karakterleriyle ilgili olan) sipariş aldım. Bunun haricinde facebook gruplarından da satışlarım oldu özellikle oyun karakterleri ve pc aksasurlarıyla ilgili.

Her şey dahil 23k’ya bırakabilirim.
Edit: Site için 15 değil 10k, atölyedeki ürünler için 10 değil 15k istiyordum yanlış yazmışım düzelttim.
Edit 2: Site düzeltildi.