DOS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam kusura bakma ama hayatında 1-2 araç ve modelden başka araba kullanmayıp kendi aracını överken bilmediğin tüm araçları gömmene hiç gerek yok Ben araba sorunlu diye birşey söylemedim. Sadece dedimki "neyle neyi" satın alıyorsun. Şuan ülkenin ekonomisi belli araç piyasası belli arabaların her segmentte sana verdiği teknolojiler ayrıcalıklar belli şimdi 3 kuruşa 5 köfte istersen kusura bakmada avcunu yalatırlar adama öyle sorunlu şanzumanlı arabalarda kötü deneyim yaşadığınla kalırsın halbuki piyasa bu kadar kötüyken o kadar para bağlayıp alınacak arabanın bir emsalini yorumlarını kullanıcıların deneyimlerini okuyup araştırıp sorun yaşayan memnun olmayanların dilinden elinden bir araştırıp kaynaklara baksanız zaten herkesin bu kötü deneyimleri yaşadığını farkedip bile bile alıyor olurdunuz Sizin kötülediğiniz clio 1.5 Dci motorunu mercedes a180 aracındada turbo ile güçlendirilmiş şekilde "aynı renault motor" kullanılıyor ve o problem yaptığınız şanzumanda sorunsuz şekilde kullanılıyor ee madem çok sorunlu bir araba geçmişin deneyimin oldu alsana mercedes a180'i çok sorunsuz araba istiyorsan niye alamazsın çünkü bütçen ancak mercedes'in 4 jant lastiğine yeter. Millet boşunamı bütçesine göre en sorunsuzunu arıyor Otomatik istiyorsan sorunsuz istiyorsan gidicen alman japon alıcan paran varsa yoksa gidip göz göre göre milletin yıllardır dert yandığı konulardan sorunsuz model ve araç modellerini suçlamıcan
Ben i20 de kullanmıyorum. Bu sınıfta en ideal araçlardan biri olarak görüyorum. Hala boş boş konuşuyorsun. Burada kendi aracını öven sensin. Kullanıcı deneyimlerine göre de konuşan benim. Bir kişi üzerinden değerlendirme yapacak zamanda da değiliz. a180 de kapıma koyacağım bir araç değil. Sanırım senin için ulaşılması zor bir araç ki lastiklerini anca alabildin. Skoda gibi iş ortağım varken neden senin satmaya çalıştığın kronik arızalı clio alayım

Hala anlamadığın konu clioların daha çok arıza yaptığını kabul edemiyorsun. Clio ile sürekli şanzımancıya gidersin, i20, polo, golf, corsa gibi araçlarla arada gidersin. Çok arıza ile az arıza arasında ki farkı idrak et önce. Bu segment de bir araçlarda en sorunsuz kesinlikle clio olamaz. Clio sadece yakıt cimrisi bir araçtır. Bunun dışında bir + sı olduğunu söylersen adama gülerler. Komik duruma düşersin. Performans arayan, daha az sanayiye gitmek isteyen kişi için i20 daha mantıklıdır. Otomatik de i20, manuel de clio tercih edilebilir.

''Millet boşunamı bütçesine göre en sorunsuzunu arıyor''

Şunu anla bu fiyatlara clio daha sorunludur Renault istediği kadar yakıt cimrisi araç üretsin. Yakıtı bahane etsem 1.0 turbo benzinli araç satın alırım.