Hocam anladığım kadarı ile film siteniz vardı ve bu filmleri sitenizde paylaştınız. Üstüne bu durumu kabul etmiş iseniz sizden 160k gibi bir rakam istemeleri çok doğal. Bu teklife karşılık sizlerin durumum yok diyerek dönüş yapmanız teklifi düşürmelerine sebep olmaz çünkü elinizde dayanağınızın olmadığını bilirler. Avukat değilim ama tekrar uzlaşma teklifi gönderebilirsin. Nasıl mı?
ifadeni verirken ''bilmiyordum,farkında değildim'' ibareleri kullanmış isen
Lisans sahibinin konu hakkında bana videoların kaldırılması için talepte bulunması gerekiyor, ancak böyle bir talebin sizlere ulaşmadığınını iddia edip teklif edilen 160k ücretin ceza ve maliyetinin faiş tutarda olduğu(burda sehven sitede yer alan videoların siteye ziyaret eden hiçbir kullanıcı tarafından izlenmediği yemini de atabilirsin), durumun dava konusu olması durumunda sürecin uzayacağı, mevcut kanıtlarınızın dayanağının tümünün mevcut site kayıtlarına ve ifademe dayandığının, ifademde yer alan beyanımın dava esnasında ifadenin değiştirilebileceği henüz hukuk danışmanlığı almamış olmam gerekçeleri ile ilgili sürecin arabuluculuk olu ile xxxx teklifine mutabık olmak şartı ile kabul edeceğimi sizlere sunar geri dönüşünüzü beklerim tarzında bir mail atabilirsin.
Not: avukat değilim ancak uygulayabilirsin diye düşünüyorum, ama tavsiyem bilişim hukuku konusunda uzman olan bir avukat ile görüşmek konuyu baştan sona anlatıp neler yapılabileceğine bakmaktır.