Az önce sorunsuz araç diyordun şimdi sorunlu olduğunu kabul ediyorsun

İlla dsg şanzıman almaya gerek yok. Toyota, Hyundai, Opel gibi markalar bu konuda Renault dan daha başarılı. i2 ler tork konvertörlü şanzımanlara sahip ve sınıfının en iyi araçlarından biridir. Evet görüyorum şanzuman diyecek kadar bilgi sahibisin
hocam kusura bakma ama hayatında 1-2 araç ve modelden başka araba kullanmayıp kendi aracını överken bilmediğin tüm araçları gömmene hiç gerek yok Ben araba sorunlu diye birşey söylemedim. Sadece dedimki "neyle neyi" satın alıyorsun. Şuan ülkenin ekonomisi belli araç piyasası belli arabaların her segmentte sana verdiği teknolojiler ayrıcalıklar belli şimdi 3 kuruşa 5 köfte istersen kusura bakmada avcunu yalatırlar adama öyle sorunlu şanzumanlı arabalarda kötü deneyim yaşadığınla kalırsın halbuki piyasa bu kadar kötüyken o kadar para bağlayıp alınacak arabanın bir emsalini yorumlarını kullanıcıların deneyimlerini okuyup araştırıp sorun yaşayan memnun olmayanların dilinden elinden bir araştırıp kaynaklara baksanız zaten herkesin bu kötü deneyimleri yaşadığını farkedip bile bile alıyor olurdunuz Sizin kötülediğiniz clio 1.5 Dci motorunu mercedes a180 aracındada turbo ile güçlendirilmiş şekilde "aynı renault motor" kullanılıyor ve o problem yaptığınız şanzumanda sorunsuz şekilde kullanılıyor ee madem çok sorunlu bir araba geçmişin deneyimin oldu alsana mercedes a180'i çok sorunsuz araba istiyorsan niye alamazsın çünkü bütçen ancak mercedes'in 4 jant lastiğine yeter. Millet boşunamı bütçesine göre en sorunsuzunu arıyor Otomatik istiyorsan sorunsuz istiyorsan gidicen alman japon alıcan paran varsa yoksa gidip göz göre göre milletin yıllardır dert yandığı konulardan sorunsuz araç modellerini suçlamıcan