yazılan yorumların hepsini okudum genel olarak bakıldığında olumsuz yorumlar hep öne çıkıyor. Bir kısım heykel heykel diye tutturmuş diğer kısım ise soğan soğan diye tutturmuş. Bu ülkeye soğanda lazım gemide lazım uçakta işte lazım.
Bu ülkeden dünyaca ünlü heykeltıraş çıksın isterim ülkeye turistler gelip bu eserleri görsün ülkeye gelir getirsin ve ülke tanıtımına katkı sağlasın. Bakınız Eyfel kulesi (heykel değil ama) Dünya'nın simge yapılarından birisi ve sadece onu görebilmek için milyonlarca insan Fransa'ya gitmektedir. vs vs vs
Ülkeye savunma sanayi gerekli mi? Kesinlikle gerekli bakınız Ukrayna savaşını onlar gemi üretmek yerine, uçak üretmek gerek yerine Türkiye'ye tatile çıktılar yediler içtiler şimdi bir savaş sırasında çıkıp kapı kapı gezip bana tank ver bana javelin ver diye dileniyor. Bazıları İran'ı eleştiriyor İran bugün savunmaya gerekli harcama yapmasa çoktan işgal altına alınmıştı. Diğer bir örnek ise Pakistan. Pakistan nükleer silah üretme hikayesine bakınız. Pakistan elinde nükleer silah olmasın Irak ile aynı kaderi yaşardı.
Ülkede ekonomi çok kötü. Ülkede ekonomi diyen ya bir yerden çalışmadan para kazanıp bol keseden yiyen kişidir yada o kişi yaşadığı evden dışarı çıkmayan ve sadece soğan ekmek yiyen kişidir.
Gemi yapılmış mı yapandan emeği geçenden herkesten Allah razı olsun.