Hocam bende 1 aydır araştırma yapıyorum aynen lg samsung bekoya göre aşırı olmasada kalite

Öz kardeşim 15 yıldır beko bayisinde 6 ay önce taşındım taşınırken televizyonum kırıldı kardeşimle mesafemiz 600 km olunca kardesimden alamadım senle ayni fikirleri taşıyarak araştırdım

Sadece şahsi fikirlerimi söyliyeyim yıllarca tv buzdolabı fırın bulaşık makinası çamaşır makinası aile boyu beko kullandık şeytan kulağına kurşun hep memnun kaldık

Kardeşimin dediği grundıg vestel awox onvo gibi tv lerden uzak dur servis sıkıntısı yaşarsın dedi lg samsungta pahalı olunca beko da son kararı kıldım

Kardeşimin bir diğer tavsiyeside 65" alma dedi bana kırılması arızası daha çok oluyor dedi 55" en ideali dedi

Ve 1599 liralık yanında hediyesi olduğunu söyledi ancak hangi bayiye gitsem bu hediyeyi vermiyor beko.com.tr girince burada 1599 lira hediyeli alabilirsin bilgin olsun yada bulunduğun bölgede hediyesini sor öyle al bende aşağıdaki tv yi alacağım nasip olursa

https://www.beko.com.tr/android-tv/b...5-a-android-tv

Bunlar sadece şahsi fikirlerim elektronik eşya birazda şans işi sonra kötü çıkarsa vebal almak istemem dediğim gibi 1599 lira hediyesini unutma