@Mehmethavar; a hayırlı olsun
*Özellikle teknolojik elektronik ürün olmak üzere tüm takas teklifleriniz değerlendirilir.
*Gelir geçen seneye aittir, bu sene fiyatların en az 2x olarak güncellenmesi gerekmektedir.

Sıfırdan iş kurmak isteyene hazır fırsat!
Site adresi: ----- - çoğunluk organik takipçi değildir) (Site şuan eski temaya döndü, 2 aydır cidden yoğunluk nedeniyle hiç ilgilenemedim. Geçen gün url yönlendirme attıklarını fark ettim ve eski site yedeğini yükledim, bazı sayfalarda veritabanı hatası almanız muhtemel, düzeltilecektir)
Sitenin aylık getirisi: (İlgilenildiğinde 5k üstüne rahat çıkacaktır)
Sitenin açılış tarihi: 2022
DA / PA Değerleri: 2/7
Kategori / sitenin içeriği: 3D Figürler, Kişiye özel üretim, E-ticaret
Günlük hit sayısı: Ölçülmedi
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içerik
Hosting dahil mi?: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı?: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: WordPress
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b.) bir problem var mı?: Hayır
Fiyat: 10000₺ (Site ve instagram hesabı) (Oldukça makul hatta bu sene asgari ücreti düşündüğümüzde bedava bir fiyat olduğunu düşünüyorum, ilgilenmeniz durumunda 2 ayda amorti edersiniz, güzel bir reklam çalışması çıkarsanız 1 ayda da amorti edebilirsiniz ama eğer ekibiniz yoksa 1 ayda 10k'lık ürün çıkartmanız için başka hiçbir iş yapmıyor olmanız gerekir.)
Pazarlık veya aklınıza takılan herhangi bir soru için whatsapp'tan ulaşabilirsiniz.
Whatsapp iletişimi için: ------
Atölye şeklinde almak isterseniz:25000₺ (HAZIR KURULU ZEVKLİ BİR İŞ, TEK YAPMANIZ GEREKEN REKLAM ÇIKIP GELEN SİPARİŞLERİ TESLİM ETMEK) Üretmek gerçekten çok zevkli, hobi olarak başlamıştım gelirini görünce potansiyelini fark edip site açtım ve gerçekten memur olmasam devam edecek olduğum bir işti, nasip)
  • 2 adet Creality cr6se 3d yazıcı (Kutu mevcut garanti bitti)
  • 20'ye yakın akrilik boya
  • 10 kg'yi aşkın filament (TPU, PLA, ABS)
  • Airbrush makinesi
    Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
Merhaba arkadaşlar, 112'de sağlık personeliyim ve deprem öncesinde ilgilenip ek gelir sağladığım siteyi satmak istiyorum. 2,5 aydır ilgilenemiyorum. İlgilendiğim süreçte güzel ek gelirler sağlamıştım, sitedeki fiyatlar geçen senenin fiyatlarıdır. Asgari ücret 5k iken o fiyatlara üretim yapıyordum. 3D figür üretimi konusunda bilgisi olan arkadaşlar ne demek istediğimi anlamıştır.

Aşağıda kredi kartı ile yapılan ödemelerin tablosu mevcut. Kredi kartı ile yapılan satışlar gelirlerin 3'te 1'i oranındadır. Instagram, facebook, sahibinden gibi sitelerden havale ile gelir elde ettim.

Kar marjı net %300'ün üzerindedir. PLA filament ve akrilik boya kullanılarak figür üretimi yapıyorsunuz. En maliyetli kısmı ZAMANDIR. Maddi olarak 500₺'lik filamentten çok rahat 2k'nın üstünde gelir elde edebilirsiniz.
Örnek bir ürün getirisi: Toplam 30 ₺ maliyetli 3 parça ürünün kargo dahil getirisi 240₺'dir. Neredeyse 10x kar ettirmiş. (ortalama 5-6 cm boyutlarında bir araç parçası) Herhangi bir reklam verilmedi. Geçen ay aynı parçadan 4 ürün siparişini iptal etmek zorunda kaldım müsait olmama ve fiyat güncellememe nedeniyle. Dileyene ürün linki iletilir, müşterileri google'dan gelmektedir.

Siteyi açtığımdan beri Google üzerinden reklamsız gelen satışlar. (Fiyat karşılaştırması yaparsanız aynı ürünü ilk etapta 50₺'ye satmama rağmen son satışımda 150₺ 'ye çıkarttığımı görebilirsiniz. Bu ürünün tasarımı tarafıma ait, dileyene o ürünün tasarımını da verebilirim, google üzerinden hiç reklamsız şekilde sürekli satış geliyor, geçen ay 4 satışını iptal ettiğim ürün kendisi)