Merhabalar,
Geçen hafta İstanbuldan Çanakkaleye taşındım. Sessiz sakin huzurlu bir hayata adım attım inşallah
Evimde çalışma ortamımın haricinde birde film ve dizi keyfi yapabilmek için ne zamandır hayalini kurduğum büyük ekran televizyon aşamasına geldim şimdi. Arkadaşlar baştan söyleyeyim Samsung ve LG evet çok iyi markalar ancak benim almak istediğim boyut 65" ve baba markaların benim bütçemde modeli yok. Bende en bilindik markalar arasında Bekoyu buldum. Dün gidim mağazada inceledim hatta. 2023 üretimi bir model. Beko Crystal 7 B65 D 790 B Android bir TV.
Son 10 gündür çok fazla araştırma yaptım ama kafam aşure kazanına döndü. Kimi Beko süper diyor kimi rezalet diyor. Sanırım bu model biraz F/P ürünü. Awox, Onvo ve türevi az bilindik markaların servisine de güvenemiyorum. Axxen marka bir TV kullanıyordum eski evimde. TV ilk 1-2 yıl iyiydi lakin sonrasında yaşadığım arızadan sonra serviste süründüm. Bildiğim kadarıyla belirttiğim markaların servisleri de aynı. Bütçem dahilinde 14.500 civarı bir fiyata kapatabiliyorum Bekoyu.
İşin özü, Beko Crystal modelleri alınır mı? Alınmaz mı? Paramı çöpe de atmak istemiyorum. Buradan da alacağım fikirler doğrultusunda yarın akşama doğru kazmayı vuracağım.
Değerli yorumlarınızı rica ediyorum.
Teşekkürler, selamlar.