Selamlar, iş konusunda hayaliniz nedir?
Benim çabam küçükte olsa bir sosyal medya ajansı kurmak. Oturayım faturamı keseyim, vergimi ödeyeyim. Başardığımı hissedeyeyim. Tabi bu süreç çok meşakatli geçecek imkanlar da sınırlı. Başlangıçım olarak en iyi işi yaptığım Instagram sayfa yönetimi ile başladım. Elimden gelenin en iyisini yapıyorum ki gece rahat uyuyayım. Her şey doğum günümden önce borca girerek iPhone 6s alarak(render için) başladı. Doğum günümde de konu açtım çabaladım herkese mesaj attım. Çünkü bir konu tasarımım yoktu profesyonel gözükmüyordum. İnanın Instagram kategorisinde konu açan herkese mesaj attım. Sırf biriyle olsun çalışabileyim ki referansım olsun. Ardından konu tasarımı ve alabildiğim üyeliği aldım sırf daha da öne çıkabilmek için. Evet ben buradayım diyebilmek için.. Çok şükür şu an 8 adet müşterim var. Onlar da biliyor ki elimden gelenin en iyisini her zaman yapıyorum. Amacım işimi geliştirmek ve potansiyel müşterilerimin dikkatini çekmek. Bu yönde her boş vaktimde kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Kurslar olsun makaleler olsun. İlk hedefim müşteri bulmaktı sıradaki hedefim ise macbook almak.
Neden özellikle mac diye sorarsanız gaming bilgisayar almak istemiyorum çünkü biliyorum ki oyun oynayacağım işimi aksatacağım. Hedef 24 bin₺ Umarım alana kadar fazla zam gelmez. Çünkü telefondan tasarım yapmak aşırı zor. Bir yere kadar gelişebiliyorum. Herkese başarılar dilerim beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. ☺