İnşallah
Bir yandan gitmek isteme sebebim belki bir yazılım firması vs.. bulursam, anlaşma sağlarım. Geleceğimi kurtarırım. En kötü aklımda kendi başıma İstanbul'a taşınmak var bir şekilde iş bulurum diyorum. Ancak motor hayallerimizde var
Buluşmaya katılmak istiyorsanız keşke Ankara ya gelseydiniz çok daha ucuza gelirdi.
Ben geçen gün ilk defa Ankara buluşmasına katıldım. İstanbul a da gitsem mi diye düşünüyorum.
Gidebiliyorsanız gitmenizde faydası var. Ülkenin en çılgın fikirlerine sahip insanları ile tanışabilirsiniz. Çok da güzel olur.
Ama biri ile anlaşmanız biraz farklı olabilir. Benim gördüğüm kadarıyla buluşmada insanlar hizmet alım anlaşması yaptı.
Ortak projeler konuşuldu. Bir nevi yaptığı işi pazarladı insanlar. Ben pek çok kişi ile konuştum. Ve yaptığım işi anlattım.
Sizin de bir projeniz ve yaptığınız farklı bir işiniz varsa insanlara bu işi anlatabilirsiniz.
Yatırımcı bulma toplantısı gibi düşünün. Ama herkes hem yatırımcı hem fikir sahibi.
Birde 500 ticaretli, kurumsal plus, konularda resmi ağızla yazan kişilerin gerçek hayatta çok nazik insanlar olduğunu görüyorsunuz.
Modların aslında bizim gibi insanlar olduğunu görüyorsunuz. Bu da gayet iyi bir şey
Seneye olacak buluşmayı iple çekiyorum