Fullstack developer olarak uzun zamandır web sitesi / uygulamaları geliştirmekteyim. Forum üzerinden de uzun zaman önce çalışmaya başlayıp hala da ara ara çalıştığım kişiler mevcut. Yıl olarak net bir şey söyleyemiyorum, kendimi bildim bileli bu işi yapıyorum Muhtemelen 10-15 yıl olmuştur.

Şuan aktif ve resmi olarak bir firmada haftada 3 gün part-time çalışmaktayım. 2 günüm boş ve bu 2 günü de yine aynı şekilde part time remote çalışacak şekilde doldurmak istiyorum. Firma veya kişi fark etmeksizin günlük ücret üzerinden yeni projelerde / geliştirmelerde ve düzenlemelerde çalışabilirim.

Neler Yapabilirim?
- Tek başıma, sıfırdan her şey dahil, ufak-orta çaplı web projelerinizi hayata geçirebilirim.
- Sosyal, yoğun trafik hedefli projelerinizde ekip ile çalışabilirim.
- API/Ödeme entegrasyonları konusunda yardımcı olabilirim.
- Halihazırdaki, özel yazılmış açık kaynak web projelerinizi / sitelerinizi geliştirebilirim.
- Asıl işim backend ama tasarım konusunda çok iyi olmamakla birlikte herhangi bir siteden esinlenerek benzer tasarım çıkartabilirim, hazır temaların üzerine kodlama yapabilirim. Mobil/Responsive konusunda sıkıntım yok.
- Ufak çaplı Android uygulamalar yazabilirim.
- C# ile masaüstü otomasyonları yazabilirim.
- Web-scrapping: çift taraflı, masaüstü veya php bot yazabilirim.
- Kurulum, yönetim konularını halledecek kadar hosting bilgim var.
- Acil durumlarda ekstra vakit ayırabilirim veya 2 günü sabit günler olmayacak şekilde esnetebilirim.
- Temiz ve isteğe bağlı olarak satır içinde açıklamalı olacak şekilde kodluyorum. Gerekirse projenin devri için de tabi ki yardımcı olurum.

Neler Yapamam?
- Facebook yazamam
- Instagram hackleyemem
- Profesyonel veya aşırı görsellikte tasarımlar çıkartamam.
- Detaylı masaüstü uygulama yazamam. Örn: muhasebe yazılımı vb...
- Sunucuyu sıfırdan kurup hazırlayamam, hazır bir sunucuya scripti kurup çalışır hale getirebilirim. Panel varsa, sıkıntı yok
- Ofisinizde çalışamam, remote çalışabilirim. Ancak tabi ki ara-ara isterseniz ziyaret edebilirim ve dilerseniz çalışmalarımı uzak/vpn bağlantısı ile sizin tarafta yapabilirim.
- Şahsi prensip gereği illegal ve bitcoin tarzı işlere girmiyorum.

Bildiklerim
- PHP, MySQL, Ajax-jQuery-Javascript, Html-Css (Eklemesek olmaz ), C#, Android-Java, ve adı lazım olmayan 3-5 ufak masaüstü / web script dili.
- Framework olarak ekiple CodeIgniter ve Laravel çalışabilirim. HTML konusunda bootstrap kullanabilirim. Tek çalışmada da isterseniz bunları kullanarak yazarım tabi ki.
- Ofis yazılımlarına hakimim

Özet olarak ufak-orta çaplı projeleri tek başıma baştan sona bitirip teslim edebileceğim modelde çalışabileceğim bir firma veya kişiler arayışındayım. Halihazırdaki web sitelerinize, uygulamalarınıza yönetim-geliştirme-destek konusunda da çalışabilirim. Proje bazlıdan çok sabit ücretle part-time olarak çalışmak önceliğim. İlgilenen ve detaylı görüşmek isteyen olursa lütfen pm atın iletişim bilgisi vereyim veya siz verirseniz ben de size ulaşabilirim. Yalnızca tek bir firma veya kişiye vakit ayırma imkanım olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Herkese saygılar,