keremonyy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,

Bir arkadaşımı dijitaliyidir . com diye bir site içerik yazarı olarak ekibe almış. Performansınıza göre ücret de ödeyeceğiz demişler. Fakat Semrush'dan filan bakıyorum sitenin kendine hayrı yok. Belki bundle'dan filan iyi kötü okuyucu çekiyordur ama emin olamadım. Sosyal medya hesapları da öyle çok parlak değil.
Bu site nedir, neyin nesidir bilgisi olan var mı?
Arkadaşım bu konularda yeni. Emeğinin sömürülmesini istemiyorum.
Merhaba. Dijitaliyidir'in yöneticisi olarak yazıyorum. Altta gelen yorumların hepsine çok teşekkür ederim, güzel bir izlenim verebilmiş olmak beni mutlu etti. 🙂

Sevgili keremony, sitemiz Ekim 2021'de kurulmuş fakat Haziran 2022'den bu yana süreklilik sağlayarak faaliyete geçmiştir. Yani aslında pek yeniyiz. Elimizden geldiğinde güzel bir topluluk oluşturma çabasındayız. Amacımız dijital dünyanın takip edilesi bir noktası olmak, bir rehber site haline gelebilmek ve etkinlikerimiz ile yayınlarımız ile bir topluluğa dönüşebilmek. Bunu yaparken de içerik üreten özellikle üniversite öğrencisi arkadaşlara hem ekibe girerken hem de sonrasında verdiğimiz habercilik, marka yönetimi, yayıncılık eğitimleri ile bir okul ve deneyim alanı olurken bir yandan da emeklerinin sömürülmediği bir platform olarak çıktığımız yolda bu doğrultuda devam etmek. Semrush ile kendimizi ölçmedik fakat instagram hesabımızda 35 bin organik takipçi mevcut ve analytics ölçümlerimize göre web sitemize aylık giriş 7.500 tekil ziyaretçi civarında. 7-8 aylık bir performans için umut verici olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca Hem Bundle hem de FlipBoard'da mevcut bir siteyiz.

Şu an çoğunluğu öğrenci olan 28 kişilik İçerik, Yayın ve Marka ekiplerinin bileşimi olan bir grubuz. Bu öğrenci arkadaşlarımıza profesyonel arkadaşlarımız eşlik ediyor. Arkadaşınız muhtemelen hala aramızdadır çünkü ekibimize giren arkadaşlar uzun süre bizimle kalıyorlar. Kendisine selamlar. 🖖