Arkadaşlar merhabalar Codecanyon da yer alan quiz mobile uygulaması reskin yapılacaktır. İlgilenen arkadaşlar pm veya whatsapp tan ulaşabilirler.

Uygulama Android olacaktır arkadaşlar konu başlığı değişmedi ne yazık ki.

https://codecanyon.net/item/quiz-mob...lenge/28890043

Not: Listeyi yeni hazırladım o yüzden ufak tefek eksikler olabilir. Eksikleri bildirince fiyatı eksik olanları ekleyerek revize ederiz.

Uygulamada can hakkı var ve bunu günlük 10 can vereceğimiz sekilde ayarlanacak. Gün bittiğinde can yenilenecek. Can bittiği zaman reklam izle can kazan ile günlük 10 adet can hakkı kazanabilecek.
Yönetim panelinden tüm üyelere can hakkı verilebilecek.
Bildirim sistemini tam bilmiyorum ama otomatik bildirim sistemi olacak can eklenince bildirim gidecek ve ayrıca manuel olarak bildirim gidecek.
Üyelikli sistem olduğu için ekstra olarak facebook login google login olacak. Profilde bazı bilgiler eklenebilecek
Sorular sınırsız olacak Soru bildikçe puan eklenecek. Yanlış cevap verdiğinde can hakkı gidecek zaten uygulamada bu özellik var. Bazı düzenleme yapılacak.
Joker hakkı var. Fakat uygulama içerisinde 1 defaya mahsus olarak reklam izle joker kazan ile jokeri yeniden alabilecek bu özellikte günlük 10 adet olacak.
Uygulamayı tam kullanmadım ama referans kodu ile üye olma mevcut, referans ile üye olunca referans olan kişiye puan eklenecek.

Bir kaç daha var ama şuan aklıma gelen yoktur.

iletişim whatsapp : 0507 565 07 34