işte değen bir şey olsun
onun arayışndayım
2 3 seneye eyt ile emekli olucam in.
evde freelance iş bulmam lazım
başlığınızı görünce aklıma geldi
blender ı tam öğrensem sabit gelir kazanabilir miyim
hocam emeklilik şimdiden hayırlı olsun, ben size senelerdir oyunlardan hatrı sayılır gelirler elde eden biri olarak tavsiyede bulunayım.
FPS oyunlarında türlü türlü para dönüyor. Örneğin Valorant'ta 20lv hesap kasıp satma - belli bir ranka getirip temiz hesabı satma - Rank boost - koçluk gibi. Ama FPS oyunlarından " para " elde etmenin yöntemi biraz uzun. Örneğin Valorant'ı ben betadan beri, 2,5-3 senedir oynuyorum. " Hatrı sayılır " olarak daha yeni kazanmaya başlıyordum, buradaki TL fiyatlarından bağımsız olarak ( TL fiyatına zam getireceğim zaten tekrar, enflasyon hayat pahalılığı vs. vs. ) farklı platformlar üzerinden yabancılar ile çok güzel network oluşturdum, inşallah YKS den sonra dolarla güzel devam edecek. Yani aslında NETWORK yapmanız, işin biraz illegal ( çoğu oyunda gerçek para karşılığı yasak olduğu için ) tarafına oyunu yalamış yutmuş insanlarla tanışmak gerekiyor.
yani belli bir yaştan sonra FPS i unutun derim para karşılığı olarak.
MMORPG oyunları öneririm size. Zamanında özellikle yurtdışında oynanan Nostale adlı bir oyunda ( knight online ve Metin2 gibi yurtdışında çok fanları var ) ciddi gelir elde ediyordum. Ama elde etmemin sebebi oyunu detaylı bilmemdi, yani yukarıda dediğim gibi yalamış yutmuş insanlardan biriydim. Kendim bot yazdırdım, daha sonrasında Facebook gruplarında yabancı arkadaşlara m ( knighttaki ep gibi düşünün ) satıyordum. Günde xxx civarı bırakıyordu. E tabi daha sonra FPS e geçince saldım bu tarz şeyleri.
KNİGHT ONLİNE veya METİN2 den yürümenizi tavsiye ederim. Hatta geçen günlerde konulara dek geldim, biri 15 tane PC toplamış sırf Metin2 botları için.
Oyuna bir şekilde emek vererek, detaylı öğrenerek gerekirse yabancı anlatım videoları izleyerek nasıl yaparım i düşünmeniz gerek.
çünkü diğer türlü kimse size herhangi bir oyunda " gel sen de para kazan kankaaa ' demez. kendine rakip çıkarmış olur
Dediğim gibi, knightonline ve Metin2 biraz daha öğrenmeye ve para kazanmaya müsait.