Selamlar, işin içinde olduğum için kısaca özetleyeceğim.
+Gereksiz animasyonlardan arındırın. Gamesatis.com gibi işlevsel, sade bir tasarımın olması çok çok ön plana geçirecektir sizi satış anlamında.
+Mağazalar ve müşteriler arası iletişim anlık olmalı, bazı scriptlerde maalesef mesajlaşma anlık değil ve sayfa yenilenince mesajlar geliyor.
+Canlı destek sistemi Tidio vs değil scripte gömülü olmalı ve admin panelinden personellere yetki verip kullanıcı adı açarak işe alınan canlı destek personelleri panel üzerinden işlem yapmalı.
hızlı ve akıcı olmalı.
+Mağaza paneli yukarıda örnek verdiğim gibi gamesatis.com gibi sipariş geldiğinde "siparişlerim" kısmına anında düşmeli ve müşteri-satıcı mesajlaşma alanında teslim edildikten sonra "siparişlerim" kısmında "teslim edildi" tuşuna basmalı
+Vitrin ilan, pazar ilan kısımları rekabeti sistem geliştikçe çok fazla olacağından paket paket satıcılara verilen özellikler arttırmalı. Örneğin: (örnek yine gamesatis üzerinden verilmiştir.)
Gamesatisin sistemini önermemin sebebi çok kompleks ve gerçekten işlevsel bir yazılım. Şuan piyasada yanına yaklaşan yok özel yazdırılsa bile. aklıma gelenler bu kadar hocam başarılar dilerim.
Evet ben de aslıda orayı örnek alarak böyle bir yapı oluşturdum. Yaptığım sistem bu şekilde gamesatisda her türlü ürün satılabiliyor mesela. Sadece bu resmini attığınız paket sistemini yapmak istemedim ekstra çok fazla getiri getirecek olsa da kullanıcıyı kaçırabilecek bir durum gibi geldi. Açıkcası zaten komisyon var fazla satış yapan üyeyi paket satın aldırtarak değil otomatik komisyon indirimi yaparak kullanıcıyı daha fazla satış yapmaya yöneltmek uzun vadede daha kazançlı bir sistem gibi geliyor bana. Öneriniz için çok teşekkür ederim.
Ek:
Evet iletişimin hızlı ve dediğiniz gibi anlık olması önemli o da scripte entegre şekilde. Hesap teslimatlarında bu çok önemli son görülmesi mesajın okunması kullanıcıya sitede değilse sms gitmesi vs. hepsi kullanıcı deneyimini iyileştirecek dolayısı ile kazancı artıracak özellikler.