Merhaba,
Uzun süredir aklımda böyle bir script yapmak vardı kötü bir yıl geçirdiğim için vakit ayıramamıştım. Şuan için script durumu şu şekilde;
Tamamen özelleştirilebilir kategoriler oluşturulabiliyor bu kategoriler direkt mesela bir oyunun pazaryeri, item satışı ya da oyun için para satışı vs yoksa yani sadece e-pin satılıyor o oyun için diyelim kategori direkt o oyunun e-pin kategorisi oluyor. Ya da sadece oyuncu pazarı var diyelim sadece o oyun için pazaryeri oluyor o kategoriye özel filtreleme seçenekleri oluyor ya da saydıklarımın hepsi o ana kategori altında alt kategoriler olabiliyor. Bu şekilde yapmamın sebebi sabit bir kitle için değil aynı script sadece oyun için değil ya da belirli tipteki oyunlar için değil her türlü dijital alışverişe uyarlanabilir olması. Yani birisi sadece oyun parası al-sat yapabilir başkası wordpress lisans eklenti satabilir başkası isterse hepsini birden yapabilir isterse kullanıclar sadece alım yapabilir isterse kullanıcılar hem alım hem satım yapabilir kategori iznine göre.
Bunları bitirmek üzereyim tasarım kısımları kaldı fakat ek olarak ne olmalı? Hangi entegrasyonlar gerek oyun için kullanacaklar için steam entegrasyonu gerek ödemeler için farklı firma entegrasyonları gerekse de e-pin tedarikçi entegrasyonları.
Piyasada bulunan büyük siteleri, başarılı scriptleri inceliyorum tabi ki aslında almak istediğim öneri fark yaratabilecek bir şey yani şu hiçbir yerde yok şu da olsun gibi düşündüğünüz bir şey var mı? Sadece oyun sektörü olarak değil tüm dijital satışların rahatça yapılabileceği kadar esnek bir sistem oluşturma çalışıyorum.