Merhaba Arkadaşlar
12 Nisan ETH Shanghai güncelleştirmesi olacak. Markette ciddi tedirginlik oluşturdu. Özellikle yanlış bilinen ETH stake kilitlerinin hepsi açılacak büyük düşüş olacak düşüncesi hakkında kısa bir bilgi vermek istedim.
- Şuan aktif olarak 418.750 Node bulunuyor. Her bir node 32 ETH kitleme ile çalışuyor. yaklaşık 13.4 milyon adet. Güncel ETH fiyatı 1800-1850$ arasında olduğunu düşünürsek yaklaşık 24-25milyar dolar.
- Öncelikli olarak 2020 yılında kitlenen coinlerin hepsi 12nisanda açılmayacak. Bütün kitli ETH Miktarı zaten toplam arzı %11-12sine denk geliyor ve hepsi bir anda açılmayacak.
- Şuan aktif olarak 418.750 Node bulunuyor. Her bir node 32 ETH kitleme ile çalışuyor. yaklaşık 13.4 milyon adet. Güncel ETH fiyatı 1800-1850$ arasında olduğunu düşünürsek yaklaşık 24-25milyar dolar.
- Önemli olan 2020 yılından beri NODE devam ettiren ETH sahipleri yaklaşık olarak %20ye yakın bir ETH biriktirdiler. Benim beklentim satılacaksa bu ödüller satılacak.
- ETH Kitlieyip node kurma döneminde ETH 500$ olduğunu düşünürsek aslında şuan ki seviyeye göre çok ciddi kar gözüküyor. Fakat ETH kitleyen bir kişi zaten kısa vadeli düşünmemiştir.
En önemli kısım ise herkesin yanlış bildiği bütün kilitler açılacak konusunu ayrı vurgulamak istiyorum. Aylık sadece 1.3milyon yakın ETH kiliti açılabilecek. Yani belki 12 nisan günü anlık %5-8 arasında bir düşüş olur ama bu komple bir kaos asla getirmeyecektir.
Öyle içimden geldi bilgi vereyim dedim