Arkadaşlar Merhaba öncelıkle Çalışıyorum ve boş vakıtlerımde kendıme nasıl ne şekılde ek gelır elde edebılırım dıye bir aşşağıya bi yukarı forumda konuları gezıyorum yapabıldıklerımı kendımce yapıyor işler alıyorum
Oyun oynuyordum bu konuyu açmak aklıma geldi bir ara eskı dc arkadaslarım ıle yapmıstık
Metin2 Pvp oynuyan arkadaşlar özellikle konuyu mantıklı bulurlar ise ileşime geçmelerini istiyorum .Günluk 2 Saatini ayırarak güzel kazançlar elde edebılırız.
Güncel olarak sürekli pvp server acılmakta ve bu pvp serverlarda oyun içi yanglar xx sitelerde satılmakta.
Özellikle yeni serverları hedef alıyorum Farmlıyorum bota koyup lakin tek kişi bir yere kadar varabılıyorsun
5 kişi veya 10 kişi aynı metin2pvp server sunucusunda farm yaparsak Gunluk 500 600 Tl yi oldurmeyecek sekılde cirolar elde edebılırız çok rahat şekılde
Yapılacak şey basıt yenı acılan servırda en kolay farm yolunu bulup kule yada botlar ıle farmlayacağız sw olmeden elımızdekı yangları toplu sekılde elımızde cıkaracagız.
İlgilenen arkadaşlar mesaj kutum dolu whatsapp uzerınden iletişime geçerler ise sevinirim. Whatsapp 0553 909 52 82
Bu videoda motivasyon videomuz olsun
https://www.youtube.com/watch?v=McBAUp2otqo