Site adresi: www.modaaktuel.com Sitenin aylık getirisi: yok Sitenin açılış tarihi: 19/08/2019 bitiş: 18.08.2023 Güzel nette daha 4 ayı var
DA / PA Değerleri: 10/17 Kategori / sitenin içeriği: Moda Blog Sitesi
Günlük hit sayısı: 10-100 Ziyaretçi kaynağı: Organik Domainin yaşı: 4 yaşında Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Herşey Hosting dahil mi?: Hayır İdare ederim Banlı olduğu sponsor var mı?: Yok Banlı olduğu arama motoru var mı?: Yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Birtema dan lisanslı modablog teması ve hesabı verilir Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Hayır Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller: Site ile ilk açıldığında güzel uğraştım fakat şuan zamanım yok uğraşamıyorum İçerisindeki Makaleler tamamen özgün para ile yazdırdığım makalelerdir. Eğer Adsense Mail adresi verilmeden devrediliyorsa oda yanında verilecektir. Birtema dan lisanslı teması vardır şuan kullandığım tema bitemanın değildir.
Siteyi Hızlandırmak için baya mücadele verdim
Dışarıdan forumdan olan bir arkadaştan ücretli yardım alındı birçok yerde başarılı olsada istediğim gibi olmadı
yoast pro
smush pro
litespeed
bunlar hep parayla alındı ***** kullanılmadı
Site Alan adından anlaşılacağı üzere E-ticarete uygundur.
Artık beni çok yordu
İstediğim paranın üzerinde para harcadım ama anlamayınca olmuyor.
Teklif iletin anlaşırız.
Adsense Mail Üzerinden Aktarılabiliyorsa Adsense ile birlikte 8.000 TL
Sadece Site 6.000 TL
Pazarlık vardır Tekliflerinizi İletin
Ciddi Alıcılar
Whatsapp Üzerinden Yazabilirsiniz
Tekliflere Açığım.
mesaj kutumda fazla yer yok mümkünse whatsapptan yazın